Estàs a: Pàgina principal > Estudis de Biodiversitat

Estudis de Biodiversitat

Algunes espècies animals i vegetals es presenten com una oportunitat per propietaris o gestors d’espais naturals, perquè permeten posar en valor un territori i cercar finançament per aquesta valoració.

 

Per altra banda, els estudis territorials necessiten sovint d’aproximacions científiques pel coneixement d’algun grup botànic o faunístic de singular interès.

 

Per últim, algunes espècies de la fauna silvestre entren en conflicte amb les activitats agrícoles del territori i és necessari avaluar tant les arrels dels conflictes com mesures dissuassòries i compensatòries. Limonium S.L. col·labora amb experts en cadascun d’aquests àmbits de coneixement per realitzar estudis rigorosos.

 

  • Coneixement específic de grups botànics i faunístics
  • Gestió d'espais naturals a través dels seus valors de Biodiversitat
  • Projectes de nuclis zoològics

PROJECTES REALITZATS

  1. Estudi del conflicte entre els flamencs i els arrossaires al Delta de l’Ebre. Estació Biològica de la Tour du Valat (1996)
  2. Valoració de la població de la tortuga mediterrània (Testudo hermanni) a la Serra de Llaberia. Ajuntament de Marçà (2005-2006)
  3. Estudi de camp de biodiversitat i propostes de gestió en el marc del Pla d’Acció per la Biodiversitat del Camp de Golf Bonmont-Terres Noves (Mont-roig del Camp). Fundació Natura (2005).
  4. Direcció facultativa de l’execució del PAB (Medgroup, 2006-en curs) incloent la coordinació de la reforestació i dels estudis faunístics (seguiment amfibis i rèptils, aus i papallones)
  5. Recerca de finançament, direcció i coordinació de l’execució del projecte de Centre de Recuperació de la Tortuga Mediterrània a Marçà. Ajuntament de Marçà i Fundación Biodiversidad (2009 - en procés)
  6. Estudi de caracterització del conflicte establert al Delta de l’Ebre entre la polla blava (Porphyrio porphyrio) i els conreus d’arròs. Parc Natural del Delta de l’Ebre (2009 - en procés).
FOTOS

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38