Estàs a: Pàgina principal > MedForLife Communication

MedForLife Communication

Qui som?

MedForLife Communication és una empresa de consultoria, comunicació i relacions públiques amb seu al Parc Científic de Turisme i Oci de la Universitat Rovira i Virgili a Vila-seca, Tarragona (Catalunya – Spain), formada com un spin-off de l'empresa Limonium, i especialitzada qualsevol activitat o recurs que pugui ajudar a posar en valor el territori i el seu capital cultural, mediambiental i social basat en una economia sostenible. En els seus inicis, s'ha fixat especialment en els productors de qualitat i excel·lència al territori, exemplaritzats en els viticultors.

MedForLife Communication parteix de la visió cultural mediterrània, com un dels exemples més meritoris d'integració de l'home en el seu entorn natural, dins un territori aspre i fecund alhora, i amb la oluntat d'estendre aquesta visió cap a altres territoris on l'ésser humà ha implementat el seu saber amb encerts i desventures. Aquesta visió prové de la sensibilitat i espiritualitat dels seus socis principals, en Sebastiano Alba, sicilià que ha viscut bona part de la seva vida al nord d'Itàlia, i en Eduardo Soler, lleidatà amb arrels familiars a bona part de la Península Ibèrica. Periodista el primer, enginyer agrònom el segon, resideixen actualment a Tarragona, un dels territoris mediterranis amb una història més antiga i on han desenvolupat els seus darrers anys de vida professional.

MedForLife Communication ofereix els seus serveis i l'experiència de més de 15 anys acumulada pels seus socis, tant a les administracions públiques com al sector privat en les seves diferents facetes (empreses, entitats i associacions, fundacions i persones físiques), amb el fort convenciment que els aspectes mediambientals necessiten passió i han de ser dirigits cap a una millor i més fàcil comprensió.

A MedForLife Communication confiem en que el se equip complet, en termes de valors, pot marcar la diferència per viure en un millor planeta. Al mateix temps, som conscients de que la globalització ha obert fantàstiques oportunitats que encara no s'han definit ni manifestat en la seva pròpia essència.

Accés ràpid
  • Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38