Estàs a: Pàgina principal > Novetats

LIMONIUM PARTICIPA AL 2n CONGRS DE COMUNICACI AMBIENTAL DE GIRONA

Aquests dies; 24 i 25 de febrer es realitza, a Girona, el 2n Congrs de Comunicaci Ambiental. Limonium hi assisteix per a poder continuar millorant la tasca de difondre els missatges sobre el manteniment del medi ambient.

 

Girona viur els dies 24 i 25 de febrer de 2012 el 2n Congrs de Comunicaci Ambiental. Aquest esdeveniment t per objectius donar a conixer eines per a comunicar millor els missatges ambientals i ser un punt dintercanvi dexperincies innovadores. La temtica daquesta edici sn les noves tecnologies i les xarxes socials aplicades a la difusi ambiental.

El 2n Congrs de Comunicaci Ambiental es dirigeix a tota persona que tingui la necessitat de divulgar una iniciativa relacionada amb el medi ambient: professionals i estudiants de la comunicaci ambiental, entitats ecologistes, associacions, tcnics dajuntaments, consultories ambientals i centres deducaci ambiental.

El  Congrs est impulsat pel Centre per a la Sostenibilitat Territorial , el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya , lassociaci Limnos-EdC, la Demarcaci de Girona del Collegi de Periodistes de Catalunya, el Collegi dAmbientlegs de Catalunya, la Diputaci de Girona i lAjuntament de Girona.

Hi collaboren l'Associaci de Naturalistes de Girona, l'Institut de Medi Ambient de la Universitat de Girona, el portal mnSOStenible, el Consell d'Iniciatives Locals per al Medi Ambient, la Xarxa de Custdia del Territori, la fundaci iWith.org, el portal d'economia domstica i sostenible Jornal.cat, l'Escacc, fundaci espai catal de cultura i comunicaci, l'associaci STIC.cat, l'Institut del Territori i la Societat Catalana dEducaci Ambiental.

Podeu seguir a Limonium a travs de diferents xarxes socials: facebook, linkedin, twitter, tiching, ecobook, flikr.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38