Estàs a: Pàgina principal > Novetats

LIMONIUM REALITZA EL PROGRAMA DACTIVITATS DEDUCACI AMBIENTAL A VILA-SECA

Aquest curs 2011-2012, Limonium ha tornat a efectuar les activitats de promoci del medi ambient i la sostenibilitat a tots els centres educatius de Vila-seca. Aquest s un programa municipal de l'Ajuntament de Vila-seca que com a Limonium ja es va iniciar el curs anterior i va tenir molt bona acollida per part dels centres educatius.

 

Des de linici de curs Limonium ja ha efectuat 56 activitats a les escoles de Vila-seca. Durant els propers mesos fins a la finalitzaci del curs es preveu que sen facin unes  47 activitats ms, de manera que en total shauran realitzat unes 103 activitats, suposant, haver incidit en uns 2000 alumnes, aproximadament.

Aquest programa dactivitats de l'Ajuntament de Vila-seca t com a objectiu  donar a conixer la importncia de conixer, respectar i estimar el nostre entorn, tan el natural com lurb. Per aquest motiu les activitats es fonamenten en diferents temtiques com poden ser; el medi natural, la contaminaci,laigua, els residus, els animals, el medi urb, la mobilitat, el consum, lenergia i el canvi climtic.

Les activitats shan realitzat tant a les escoles deducaci primria i infantil, com als centres deducaci secundria, de manera que shan visitat lescola Antoni Torroja, lescola Sant Bernat Calv, lescola Mestral, lescola Miramar, lescola a Canaleta, lescola Callpolis, lescola La Plana , linstitut Ramon Barbat i linstitut Vila-seca.

Properament, acompanyarem als alumnes de laula oberta de linstitut Ramon Barbat a fer una visita a la depuradora de Vila-seca per tal de facilitar el descobriment de la importncia destalviar aigua, de fer-ne un bon s i de llenar la mnima quantitat possible de productes a laigera o al vter. Res millor per canviar un mal hbit que veure amb els propis ulls els problemes que pot generar aquesta acci en concret.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38