Estàs a: Pàgina principal > Novetats

LIMONIUM REALITZA EL PROGRAMA D’ACTIVITATS D’EDUCACIÓ AMBIENTAL A VILA-SECA

Aquest curs 2011-2012, Limonium ha tornat a efectuar les activitats de promoció del medi ambient i la sostenibilitat a tots els centres educatius de Vila-seca. Aquest és un programa municipal de l'Ajuntament de Vila-seca que com a Limonium ja es va iniciar el curs anterior i va tenir molt bona acollida per part dels centres educatius.

 

Des de l’inici de curs Limonium ja ha efectuat 56 activitats a les escoles de Vila-seca. Durant els propers mesos fins a la finalització del curs es preveu que se’n facin unes  47 activitats més, de manera que en total s’hauran realitzat unes 103 activitats, suposant, haver incidit en uns 2000 alumnes, aproximadament.

Aquest programa d’activitats de l'Ajuntament de Vila-seca té com a objectiu  donar a conèixer la importància de conèixer, respectar i estimar el nostre entorn, tan el natural com l’urbà. Per aquest motiu les activitats es fonamenten en diferents temàtiques com poden ser; el medi natural, la contaminació,l’aigua, els residus, els animals, el medi urbà, la mobilitat, el consum, l’energia i el canvi climàtic.

Les activitats s’han realitzat tant a les escoles d’educació primària i infantil, com als centres d’educació secundària, de manera que s’han visitat l’escola Antoni Torroja, l’escola Sant Bernat Calvó, l’escola Mestral, l’escola Miramar, l’escola a Canaleta, l’escola Cal·lípolis, l’escola La Plana , l’institut Ramon Barbat i l’institut Vila-seca.

Properament, acompanyarem als alumnes de l’aula oberta de l’institut Ramon Barbat a fer una visita a la depuradora de Vila-seca per tal de facilitar el descobriment de la importància d’estalviar aigua, de fer-ne un bon ús i de llençar la mínima quantitat possible de productes a l’aigüera o al vàter. Res millor per canviar un mal hàbit que veure amb els propis ulls els problemes que pot generar aquesta acció en concret.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87