Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Premi del projecte d'Arranjament dels cims del Turó de la Rovira ex aequo

Aquest projecte, on va participar LIMONIUM, ha estat declarat guanyador ex aequo de la setena edició del Premi Europeu de l’Espai Públic Urbà

 

Ens plau comunicar que  el projecte d'Arranjament dels cims del Turó de la Rovira  ha estat declarat guanyador ex aequo de la setena edició del Premi Europeu de l’Espai Públic Urbà que convoca el CCCB.

Aquest projecte executiu va ser redactat per  l'empresa JANSANA, DE LA VILLA, DE PAAUW, ARQUITECTES, SLP (www.jdvdp.com) i nosaltres com a LIMONIUM hi vam part icipar.

El premi és una iniciativa que el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) coorganitza amb l’Architecture Foundation de Londres (AF), l’Architekturzentrum Wien (Az W), la Cité de l’Architecture et du Patrimoine de París (la Cité), el Suomen Rakennustaiteen Museo d’Hèlsinki (SRM), el Nederlands Architectuurinstituut de Rotterdam (NAi) i el Deutsches Architekturmuseum de Frankfurt (DAM). El premi pretén promoure i reconèixer els processos de recuperació de la dimensió pública dels espais urbans a Europa, i la seva capacitat per fomentar la democràcia i la inclusió social a les nostres ciutats.
 

El projecte ha permet recuperar un dels espais que forma part de la Xarxa d'Espais de Memòria Democràtica de Catalunya que impulsa el Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya.

S'han restaurat els elements de valor històric i també s'han senyalitzat. S'ha netejat i dignificat la zona, amb una millora dels accessos i la creació de zones verdes. En el disseny i recuperació d'aquests espais verds és on LIMONIUM ha participat en el projecte formant part de l'equip de Jordi Romero i Imma Jansana.

Podeu sentir la notícia dels informatius de TV3 en aquest link

 http://www.3cat24.cat/noticia/1123686

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87