Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Premi del projecte d'Arranjament dels cims del Tur de la Rovira ex aequo

Aquest projecte, on va participar LIMONIUM, ha estat declarat guanyador ex aequo de la setena edici del Premi Europeu de lEspai Pblic Urb

 

Ens plau comunicar que  el projecte d'Arranjament dels cims del Tur de la Rovira  ha estat declarat guanyador ex aequo de la setena edici del Premi Europeu de lEspai Pblic Urb que convoca el CCCB.

Aquest projecte executiu va ser redactat per  l'empresa JANSANA, DE LA VILLA, DE PAAUW, ARQUITECTES, SLP (www.jdvdp.com) i nosaltres com a LIMONIUM hi vam part icipar.

El premi s una iniciativa que el Centre de Cultura Contempornia de Barcelona (CCCB) coorganitza amb lArchitecture Foundation de Londres (AF), lArchitekturzentrum Wien (Az W), la Cit de lArchitecture et du Patrimoine de Pars (la Cit), el Suomen Rakennustaiteen Museo dHlsinki (SRM), el Nederlands Architectuurinstituut de Rotterdam (NAi) i el Deutsches Architekturmuseum de Frankfurt (DAM). El premi pretn promoure i reconixer els processos de recuperaci de la dimensi pblica dels espais urbans a Europa, i la seva capacitat per fomentar la democrcia i la inclusi social a les nostres ciutats.

El projecte ha permet recuperar un dels espais que forma part de la Xarxa d'Espais de Memria Democrtica de Catalunya que impulsa el Memorial Democrtic de la Generalitat de Catalunya.

S'han restaurat els elements de valor histric i tamb s'han senyalitzat. S'ha netejat i dignificat la zona, amb una millora dels accessos i la creaci de zones verdes. En el disseny i recuperaci d'aquests espais verds s on LIMONIUM ha participat en el projecte formant part de l'equip de Jordi Romero i Imma Jansana.

Podeu sentir la notcia dels informatius de TV3 en aquest link

 http://www.3cat24.cat/noticia/1123686

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38