Estàs a: Pàgina principal > Novetats

TREBALLANT EN L’ESTUDI DEL CONFLICTE ENTRE L’AVIFUANA I AGRICULTURA A L’ESTUARI DEL SADO A PORTUGAL

ANEM AVANÇANT EN L’ESTUDI DES DE LIMONIUM PORTUGAL

 

Durantaquest més d’abrill’equip de Limonium Portugal, juntamentamb els responsables de la Reserva Natural do Estuário do Sado,hem tingut reunions ambalguns dels propietarisiarrendataris d’àrees d’arrossarsque es troben inclososdinsdel límit del’espaiprotegit.

 

L’objectiu d’aquestes reunions, ha estat d’alguna manera, explicar als propietaris de les àrees d’interès per l’avifauna com es farà aquest estudi i de quina manera ells podran col·laborar amb l’equip tècnic de Limonium per entendre quins son els verdaders conflictes entre l’avifauna i les àrees d’influència dels arrossars.

 

Fins al moment, hem dut a terme dues reunions. La primera es va fer amb la Herdade da Comporta, que és una gran finca que presenta una significativa àrea d’arrossars arrendats. Es va comptar amb la presència de nombrosos llogaters d’aquesta finca. A la segona reunió hi va assistir l’Associació dels arrossers del Sado,on hi estan representats prop de 24 propietaris de diferents àrees d’arrossars.

 

Després de les reunions ja hem pogut de finalitzar la definició del nostre àmbit d’estudi. Ja hem iniciat els treballs per poder estudiar el conflicte de l’avifauna tenint en compte les persones que treballen i utilitzen aquests espais. Estem treballant amb dades relacionades amb censos d’aus i altres paràmetres en base a comportaments de l’avifauna que es tindran en compte a partir de l’evolució d’un cicle biològic d’un any.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87