Estàs a: Pàgina principal > Novetats

TREBALLANT EN LESTUDI DEL CONFLICTE ENTRE LAVIFUANA I AGRICULTURA A LESTUARI DEL SADO A PORTUGAL

ANEM AVANANT EN LESTUDI DES DE LIMONIUM PORTUGAL

 

Durantaquest ms dabrillequip de Limonium Portugal, juntamentamb els responsables de la Reserva Natural do Esturio do Sado,hem tingut reunions ambalguns dels propietarisiarrendataris drees darrossarsque es troben inclososdinsdel lmit delespaiprotegit.

Lobjectiu daquestes reunions, ha estat dalguna manera, explicar als propietaris de les rees dinters per lavifauna com es far aquest estudi i de quina manera ells podran collaborar amb lequip tcnic de Limonium per entendre quins son els verdaders conflictes entre lavifauna i les rees dinfluncia dels arrossars.

Fins al moment, hem dut a terme dues reunions. La primera es va fer amb la Herdade da Comporta, que s una gran finca que presenta una significativa rea darrossars arrendats. Es va comptar amb la presncia de nombrosos llogaters daquesta finca. A la segona reuni hi va assistir lAssociaci dels arrossers del Sado,on hi estan representats prop de 24 propietaris de diferents rees darrossars.

Desprs de les reunions ja hem pogut de finalitzar la definici del nostre mbit destudi. Ja hem iniciat els treballs per poder estudiar el conflicte de lavifauna tenint en compte les persones que treballen i utilitzen aquests espais. Estem treballant amb dades relacionades amb censos daus i altres parmetres en base a comportaments de lavifauna que es tindran en compte a partir de levoluci dun cicle biolgic dun any.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38