Estàs a: Pàgina principal > Novetats

LIMONIUM AMB EL MEDI AMBIENT - LA PETJADA DE CARBONI

Acabem el curs al COAMB sobre el clcul de la petjada de Carboni

 

Sentn per petjada de carboni la comptabilitzaci de tots els gasos defecte hivernacle emesos ja sigui directa o indirectament durant la realitzaci duna activitat, esdeveniment o producte. Aquest indicador sol expressar-se en kgCO2 equivalent.
Des de Limonium, preocupats per la crisi ambiental global que estem patint amb el ja conegut canvi climtic, estem disposats a aprendre noves eines que ens permetin establir nous parmetres a nivell dempreses i organitzacions per tal que puguin implementar estratgies de reducci i compensaci de les emissions de GEI derivades de les seves activitats.
En aquest sentit, acabem de realitzar un curs impartit des del Collegi dAmbientlegs de Catalunya (COAMB) per lempresa Indit Innovaci per a la sostenibilitat. En aquest interessant curs shan impartit les principals caracterstiques de les normes ISO14040 i PAS2050 que regulen els parmetres per al clcul de la petjada de carboni. Alhora, tamb shan posat de manifest les principals problemtiques alhora de realitzar els diferents clculs.
Tots som conscients que hem de canviar la situaci ambiental global. El problema s que, tot i parar atenci en intentar generar les mnimes emissions, no som conscients de la complexitat dels processos i dels nombrosos parmetres que indirectament afecten a les nostres activitats i que incrementen la nostra petjada de carboni. Grcies al clcul acurat daquesta, podem conixer amb precisi tots els factors que influeixen en la nostra activitat i daquesta manera podem implementar les mesures correctores deficincia pertinents per tal de disminuir limpacte ambiental que generem.   
Aix doncs, coneixes realment la teva petjada de carboni? Amb el clcul de la petjada de carboni, guanyes tu! guanya el planeta!     

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38