Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Fem el curs d'amfibis promogut per l'Associació CEN

Limonium participa en el curs “Els Amfibis: Biologia, etologia i reconeixement d’espècies”

 

Una part dels components de l’equip de Limonium ha participat durant aquest mes d’octubre en el curs  “Els Amfibis: Biologia, etologia i reconeixement d’espècies” organitzat per l'Associació CEN (www.assoc-cen.org)

Aquest curs ha consistit en una sèrie de classes teòriques on s’han exposat les característiques generals de la classe amfibis, així com també les característiques principals dels tres ordres que conformen la classe: Urodels, Anurs i Gimnofions. Seguidament també s’ha exposat la biologia de cada una de les 11 espècies diferents d’amfibis presents teòricament en la geografia tarragonina en qualsevol dels seus estadis de vida. D’aquestes 11 espècies, 4 corresponen a amfibis de l’ordre dels urodels (salamandra, tritó verd, tritó palmat i ofegabous) i la resta corresponen a amfibis de l’ordre dels anurs (gripau comú, gripau corredor, tòtil, gripau d’esperons, granoteta de punts, reineta i granota verda).

El curs ha conclòs amb un parell de sortides de camp per tal de poder reconèixer les diferents espècies sobre el terreny.  

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87