Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Fundacin Telefnica Dia del voluntariat

LIMONIUM va organitzar els treballs deliminaci despcies allctones en el marc del Dia del Voluntariat de la companyia Telefnica com a actuaci de Responsabilitat Social

 

En el marc del Dia del Voluntariat Telefnica, 25 voluntaris de Telefnica  van eliminar el passat mes doctubre nombrosos exemplars duna planta invasora del litoral catal, la coneguda com ungla de gat (Carpobrotus edulis), en un espai natural de Miami Platja, al municipi de Mont-roig del Camp (Tarragona). Els treballs de leliminaci de lungla de gat formen part duna srie dactuacions que promou la Fundacin Telefnica, la qual gestiona la xarxa multicultural del voluntariat corporatiu del Grup Telefnica, que busca promoure lacci social i collaboraci dels treballadors, desenvolupant accions solidries diverses.

 http://www.limonium.org/General/NotapremsaTelefonicaDiavoluntariat.doc

Les actuacions que es van desenvolupar a Catalunya per part de Telefnica van ser coordinades por la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC), de la qual la SCEA (Societat Catalana de lEducaci Ambiental) ns membre. La SCEA va  participar en aquesta jornada de voluntariat a travs dun dels seus centres adherits amb la proposta de LIMONIUM Territori Intelligent. Per altra banda LIMONIUM va comptar amb la collaboraci de lempresaEspai TReS(Territori i Responsabilitat Social) en la coordinaci i de lAjuntament de Mont-roig del Camp.

Limonium i Espai TReSen aquesta diada ha contribut aportant el personal de manera gratuta realitzant una de les actuacions de Responsabilitat Social empresarial que realitzem cada any.

Aquesta actuaci per part de Telefnica s una clara aplicaci de la Responsabilitat Social Territorial (RST). En la lnia de la RST aprofitem per poder fer difusi del nostre nou producte: EMPRESES RESPONSABLES AMB EL TERRITORI (ERT) i que de manera altruista hem pogut desenvolupar en aquesta ocasi. Des de Limonium i Espai TReS oferim els nostres serveis per crear i desenvolupar projectes, iniciatives, accions, etc. directament lligades a la Responsabilitat Social Territorial (RST) en altres empreses de sectors diversos que vulguin realitzar actuacions de RST.                                                                                                      

La RST, que semmarca dins de la Responsabilitat Social Empresarial (RSE), es defineix com la contribuci activa i voluntria a la millora social, econmica i ambiental en un determinat territori sobre el qual incideix lactivitat empresarial. En aquest sentit, lactivitat dextracci duna espcie invasora de lentorn litoral s un exemple clar dactivitat de responsabilitat social territorial. En el cas de Fundacin Telfonica la nostra tasca ha consistit en tota la organitzaci de la jornada i els treballs de comunicaci ambiental (educaci ambiental als treballadors i suport per la divulgaci).

Per ms informaci sobre ERT consulteu aqu:

http://www.limonium.org/General/Proposta producte RST 6.0_v03.pps

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38