Estàs a: Pàgina principal > Novetats

LIMONIUM PARTICIPA EN LA SETMANA EUROPEA DE LA PREVENCI DE RESIDUS

Per aquesta edici de la Setmana Europea de la Prevenci de Residus, Limonium hem escollit Cambrils per a realitzar els nostres tallers

 

El passat divendres 23 de novembre, Limonium va realitzar uns tallers sobre prevenci de residus al Parc del Pinaret de Cambrils. Aquests van estar emmarcats dins la Setmana Europea de la Prevenci de Residus, un gran esdeveniment per comunicar accions interessants i necessries per a sensibilitzar i aconseguir un canvi de comportament en la generaci de residus.

Grcies a la collaboraci de l'Ajuntament de Cambrils i de les escoles del municipi (concretament, La Bbila, Mas Clariana i Guillem Fortuny), els alumnes de 1r, 2n, 3r i 4t participants van poder realitzar un pas ms enll i tractar la prevenci de residus d'una manera ldica.

Aquesta actuaci de Limonium es centra en la promoci i aplicaci de la Responsabilitat Social Territorial (RST). La RST, que semmarca dins de la Responsabilitat Social Empresarial (RSE), es defineix com la contribuci activa i voluntria a la millora social, econmica i ambiental en un determinat territori sobre el qual incideix lactivitat empresarial. En aquest sentit, el monitoratge en els tallers de sensibilitzaci realitzats per Limonium s un exemple clar de contribuci responsable i social al territori.

Ms informaci, la trobareu a:

Revsita de Cambrils http://www.revistacambrils.cat/index.php?c_noticia=13968

TV Cambrils

http://tdcamp.xiptv.cat/tdcamp-noticies/capitol/taller-de-reciclatge

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38