Estàs a: Pàgina principal > Novetats

LIMONIUM PARTICIPA EN LA SETMANA EUROPEA DE LA PREVENCIÓ DE RESIDUS

Per aquesta edició de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, Limonium hem escollit Cambrils per a realitzar els nostres tallers

 

 

El passat divendres 23 de novembre, Limonium va realitzar uns tallers sobre prevenció de residus al Parc del Pinaret de Cambrils. Aquests van estar emmarcats dins la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, un gran esdeveniment per comunicar accions interessants i necessàries per a sensibilitzar i aconseguir un canvi de comportament en la generació de residus.

Gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Cambrils i de les escoles del municipi (concretament, La Bòbila, Mas Clariana i Guillem Fortuny), els alumnes de 1r, 2n, 3r i 4t participants van poder realitzar un pas més enllà i tractar la prevenció de residus d'una manera lúdica.

 

Aquesta actuació de Limonium es centra en la promoció i aplicació de la Responsabilitat Social Territorial (RST). La RST, que s’emmarca dins de la Responsabilitat Social Empresarial (RSE), es defineix com la contribució activa i voluntària a la millora social, econòmica i ambiental en un determinat territori sobre el qual incideix l’activitat empresarial. En aquest sentit, el monitoratge en els tallers de sensibilització realitzats per Limonium és un exemple clar de contribució responsable i social al territori.

Més informació, la trobareu a:

Revsita de Cambrils http://www.revistacambrils.cat/index.php?c_noticia=13968

TV Cambrils

http://tdcamp.xiptv.cat/tdcamp-noticies/capitol/taller-de-reciclatge

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87