Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Jornada fent docncia sobre zones verdes

Impartim una jornada del curs Disseny i gesti dels espais lliures municipals: xarxa de zones verdes urbanes, periurbanes i rurals organitzada per la Diputaci de Tarragona

 

Aquest 27 de novembre hem treballat com a docents en el curs Disseny i gesti dels espais lliures municipals: xarxa de zones verdes urbanes, periurbanes i rurals.

En aquest curs, organitzat per la Diputaci de Tarragona i adreat a tcnics municipals, Limonium ha realitzat un taller prctic fe gesti despais lliures municipals ubicats al Pla de Santa Maria. Al mat es va fer una visita als enjardinaments del complex industrial "La Fbrica" i a les installacions de les antigues naus industrials. Una de les dinmiques que es va treballar va ser la gesti i els usos socials dels equipaments municipals lligats amb les rees de lleure associades.

A la tarda es va visitar l'espai dels aiguamolls del Pla de Santa Maria. Encara que sota la pluja es va poder treballar sobre aspectes varis sobre el terreny: mobiliari, valoraci de plantacions ja realitzades, tractaments de talussos, integraci de les zones verdes periurbanes, tractament de zones humides, etc.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38