Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Jornada fent docència sobre zones verdes

Impartim una jornada del curs “Disseny i gestió dels espais lliures municipals: xarxa de zones verdes urbanes, periurbanes i rurals” organitzada per la Diputació de Tarragona

 

Aquest 27 de novembre hem treballat com a docents en el curs “Disseny i gestió dels espais lliures municipals: xarxa de zones verdes urbanes, periurbanes i rurals”.

En aquest curs, organitzat per la Diputació de Tarragona i adreçat a tècnics municipals, Limonium ha realitzat un taller pràctic fe gestió d’espais lliures municipals ubicats al Pla de Santa Maria. Al matí es va fer una visita als enjardinaments del complex industrial "La Fàbrica" i a les instal·lacions de les antigues naus industrials. Una de les dinàmiques que es va treballar va ser la gestió i els usos socials dels equipaments municipals lligats amb les àrees de lleure associades.

A la tarda es va visitar l'espai dels aiguamolls del Pla de Santa Maria. Encara que sota la pluja es va poder treballar sobre aspectes varis sobre el terreny: mobiliari, valoració de plantacions ja realitzades, tractaments de talussos, integració de les zones verdes periurbanes, tractament de zones humides, etc.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87