Estàs a: Pàgina principal > Novetats

NOVA SENYALITZACI DE RUTES BTT FETA PER LIMONIUM

A Limonium hem participat en els treballs de disseny i edici de les rutes incloses en el projecte Natura + patrimoni = Turisme actiu a lAlt Camp

 

La setmana passada es va fer la presentaci oficial daquest nou projecte que t com a objectiu fomentar el senderisme i les seves activitats relacionades, en aquest cas la bicicleta tot terreny. Shan senyalitzat sis rutes que surten de lalberg Pere el Gran (al nucli de Santes Creus) i que permeten recrrer al llarg duns 100 Km els termes dAiguamrcia, Ali, el Pla de Santa Maria, el Pont dArmentera, Querol i Vila-rodona.

Pel disseny de les rutes i edici de part del material (cartellera inicial, trptic, pals de seguiment, etc...) hem comptat amb lassessorament del tcnic de senders Enric Fonts.

De nou molt contents de poder treballar en senyalitzaci i animar a tothom a gaudir duna part de lAlt Camp, aquest cop amb bicicleta.

http://www.larutadelcister.info/noticies/la-comarca-de-l%E2%80%99alt-camp-ja-compta-amb-una-nova-senyalitzaci%C3%B3-de-rutes-fer-amb-btt

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38