Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Continuem treballant en planejament territorial al 2013

Comencem l’any treballant en diferents avaluacions ambientals al territori català i al País Basc

 

Hem encetat el 2013 treballant en la fase preliminar de l’avaluació ambiental del Pla General d’Ordenació Urbanística del municipi basc de Lantarón  a Àlaba (la foto correspon al nucli de Fontecha) on participem en la redacció del document de planificació urbanística (amb equips d’arquitectes bascos (Estudio Juan Adrián Bueno), en el que significa la nostra primera incursió en aquest interessant territori just quan acaba de modificar-se el procediment d’avaluació ambiental estratègica de planejament general al País Basc, adoptant un model molt similar al català.

Quant al territori català aquest gener també treballarem en els treballs de redacció de l’Informe de Sostenibilitat Ambiental Preliminar del POUM de Vilanova d’Escornalbou (Baix Camp).

Per altra banda, continuem participant en el procés  l’avaluació ambiental de diferents Plans d’Ordenació Urbanística Municipal (POUMs). Vam acabar l’any 2012 tancant el document d’Informe de Sostenibilitat Ambiental Preliminar (ISAP) de la Secuita (Tarragonès) i la Memòria Ambiental de Vespella de Gaià (Tarragonès) i també vam entregar la documentació ambiental referent al Text Refós de l’ISA del POUM d’Alcover (Alt Camp).

Referent a planejament derivat durant el desembre també es va elaborar l’ISAP d’un Pla Parcial al municipi d’Ascó i es van iniciar els tràmits per la redacció de la documentació ambiental associada al Pla Especial de la Marina Seca dels Alfacs al municipi d’Amposta.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87