Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Continuem treballant en planejament territorial al 2013

Comencem lany treballant en diferents avaluacions ambientals al territori catal i al Pas Basc

 

Hem encetat el 2013 treballant en la fase preliminar de lavaluaci ambiental del Pla General dOrdenaci Urbanstica del municipi basc de Lantarn  a laba (la foto correspon al nucli de Fontecha) on participem en la redacci del document de planificaci urbanstica (amb equips darquitectes bascos (Estudio Juan Adrin Bueno), en el que significa la nostra primera incursi en aquest interessant territori just quan acaba de modificar-se el procediment davaluaci ambiental estratgica de planejament general al Pas Basc, adoptant un model molt similar al catal.

Quant al territori catal aquest gener tamb treballarem en els treballs de redacci de lInforme de Sostenibilitat Ambiental Preliminar del POUM de Vilanova dEscornalbou (Baix Camp).

Per altra banda, continuem participant en el procs  lavaluaci ambiental de diferents Plans dOrdenaci Urbanstica Municipal (POUMs). Vam acabar lany 2012 tancant el document dInforme de Sostenibilitat Ambiental Preliminar (ISAP) de la Secuita (Tarragons) i la Memria Ambiental de Vespella de Gai (Tarragons) i tamb vam entregar la documentaci ambiental referent al Text Refs de lISA del POUM dAlcover (Alt Camp).

Referent a planejament derivat durant el desembre tamb es va elaborar lISAP dun Pla Parcial al municipi dAsc i es van iniciar els trmits per la redacci de la documentaci ambiental associada al Pla Especial de la Marina Seca dels Alfacs al municipi dAmposta.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38