Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Treball de lestudi del conflicte entre lavifauna i lagricultura a lestuari del Sado a Portugal

Tanquem una de les feines que estvem fent des de Limonium Portugal

 

Aquesta setmana shan tancat definitivament els documents (memria i cartografia amb SIG incls) de lestudi del conflicte entre lavifauna i lagricultura a lmbit territorial de lEstuari del Sado a Portugal.

Aquesta feina ha estat coordinada per la Candida que s la persona de Limonium que treballa a Portugal, i que des de fa mesos participa en aquest projecte amb la collaboraci del personal tcnic de la Reserva Natural do Esturio do Sado. Lobjectiu daquest treball ha estat conixer el comportament de lavifauna amb els cultius darrossars en aquest indret de Portugal, per poder-ne reduir els efectes negatius sobre lagricultura.

El treball ha tingut diferents fases: delimitaci de lespai a estudiar, realitzaci de reunions amb propietaris i enquestes amb afectats, recopilaci de dades de censos daus, treball de camp relacionat amb el comportament de les diferents espcies tractades, diagnosi i conclusions. Tamb sha realitzat un treball danlisi cartogrfic dels factors que interactuen amb els arrossars relacionats amb lavifauna, tant per tipus despcies com a factors condicionants (proximitat a carreteres, tipus dhbitats, etc...).

Un dels trets destacables de lestudi s que la cigonya s lespcie que causa ms conflicte, ja que s molt difcil preveure el seu comportament a causa de la seva gran adaptaci, aptitud i tolerncia als conreus dels arrossars i el seu entorn en general.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38