Estàs a: Pàgina principal > Novetats

El programa Salut Ambiental i Territori en un dels cicles dEcotendncies de Cosmocaixa

El nostre programa es presentar a la convocatria .Idea dEcotendncies Cosmocaixa en el marc del cicle Alimentaci, Salut i Medi Ambient

 

El proper dimarts 12 de mar a les 19:00 hores presentarem el nostre projecte Salut Ambiental i Territori a la sessi .Idea que tindr lloc al Cosmocaixa de Barcelona en un nou cicle dEcotendncies CosmoCaixa on es tractaran temes relacionats amb la salut i el medi ambient.

El nostre projecte (programa) ha estat seleccionat per una comissi conformada per lrea de Cincia, Recerca i Medi Ambient i lrea dEmprenedoria de la Caixa i lEstudi Ramon Folch i Associats S.L. que ha analitzat les candidatures presentades i ha valorat especialment el nivell dinnovaci, loriginalitat, diversitat i aportaci mediambiental dels projectes seleccionats. 

http://www.ecotendenciascosmocaixa.org/es/web/eco/ponente/301/1801/Salut-ambiental-i-territori

http://www.agendacentrosobrasociallacaixa.es/ca/cosmocaixa-barcelona/2013-gener-abril-cosmocaixa-barcelona/ecotendencies-idea

http://www.ecotendenciescosmocaixa.org/ca/web/eco

El programa Salut Ambiental i Territori de LIMONIUM es basa en fusionar Salut, Territori i Alimentaci mitjanant la realitzaci de dos grans eixos dactuacions: tallers i activitats de comunicaci ambiental i execuci delements fsics com els parcs de salut i els itineraris saludables. Els resultats que sobtenen de laplicaci del programa sn mltiples donant beneficis socials, ambientals i educatius amb la salut com a base.

Una vegada ms tots els que treballem a  LIMONIUM estem illusionats amb el reconeixement de les utilitats i finalitats que suposen laplicaci daquest programa que va ser ideat per tots i cadascuns dels que formen part del projecte  LIMONIUM TERRITORI INTELLIGENT. 

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38