Estàs a: Pàgina principal > Novetats

El programa “Salut Ambiental i Territori” en un dels cicles d’Ecotendències de Cosmocaixa

El nostre programa es presentarà a la convocatòria .Idea d’Ecotendències Cosmocaixa en el marc del cicle “Alimentació, Salut i Medi Ambient”

 

El proper dimarts 12 de març a les 19:00 hores presentarem el nostre projecte “Salut Ambiental i Territori” a la sessió .Idea que tindrà lloc al Cosmocaixa de Barcelona en un nou cicle d’Ecotendències CosmoCaixa on es tractaran temes relacionats amb la salut i el medi ambient.

El nostre projecte (programa) ha estat seleccionat per una comissió conformada per l’Àrea de Ciència, Recerca i Medi Ambient i l’Àrea d’Emprenedoria de “la Caixa” i l’Estudi Ramon Folch i Associats S.L. que ha analitzat les candidatures presentades i ha valorat especialment el nivell d’innovació, l’originalitat, diversitat i aportació mediambiental dels projectes seleccionats. 

http://www.ecotendenciascosmocaixa.org/es/web/eco/ponente/301/1801/Salut-ambiental-i-territori

http://www.agendacentrosobrasociallacaixa.es/ca/cosmocaixa-barcelona/2013-gener-abril-cosmocaixa-barcelona/ecotendencies-idea

http://www.ecotendenciescosmocaixa.org/ca/web/eco

El programa Salut Ambiental i Territori de LIMONIUM es basa en fusionar Salut, Territori i Alimentació mitjançant la realització de dos grans eixos d’actuacions: tallers i activitats de comunicació ambiental i execució d’elements físics com els parcs de salut i els itineraris saludables. Els resultats que s’obtenen de l’aplicació del programa són múltiples donant beneficis socials, ambientals i educatius amb la salut com a base.

Una vegada més tots els que treballem a  LIMONIUM estem il·lusionats amb el reconeixement de les utilitats i finalitats que suposen l’aplicació d’aquest programa que va ser ideat per tots i cadascuns dels que formen part del projecte  LIMONIUM TERRITORI INTEL·LIGENT. 

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87