Estàs a: Pàgina principal > Novetats

La Pobla de Mafumet celebrarà el Dia Mundial de l’Activitat Física

Realització Itinerari Saludable promogut per Diputació de Tarragona

 

La Diputació de Tarragona promou la celebració del dia Mundial de l’Activitat Física (que se celebra el dia 6 d’abril http://www.pafes.cat/dia-mundial-activitat-f%C3%ADsica-30-minutsen diferents municipis de la demarcació.

En el cas de la Pobla de Mafumet s’està col·laborant amb l’organització d’una Caminada Popular a l’entorn de l’Itinerari saludable “Fem Salut Fem Pobla” de la Pobla de Mafumet, el proper dia 7 d’abril, juntament amb l’ajuntament del municipi (http://www.poblamafumet.cat/caminada-popular) i la Diputació de Tarragona.

La caminada estarà dinamitzada per un educador de la nostra empresa, ja que LIMONIUM també va ser l’empresa encarregada de l’execució d’aquest itinerari. Es tracta d'un itinerari saludable subvencionat, a través de la línia d'ajuts de Promoció de la Salut Pública de que disposava la Diputació de Tarragona, que porta el nom de Fem Salut Fem Pobla. Les cartelleres temàtiques, els logotips i tot els sistema de senyalització ha estat editat i executat per LIMONIUM.

L'itinerari permet recórrer bona part del sòl no urbanitzable d'aquest municipi del Tarragonès amb la possibilitat de conèixer elements d'interès com els Torrents que hi passen, els masos existents, els camins rurals, els conreus i les unitats de paisatge associades.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87