Estàs a: Pàgina principal > Novetats

La Pobla de Mafumet celebrar el Dia Mundial de lActivitat Fsica

Realitzaci Itinerari Saludable promogut per Diputaci de Tarragona

 

La Diputaci de Tarragona promou la celebraci del dia Mundial de lActivitat Fsica (que se celebra el dia 6 dabril http://www.pafes.cat/dia-mundial-activitat-f%C3%ADsica-30-minutsen diferents municipis de la demarcaci.

En el cas de la Pobla de Mafumet sest collaborant amb lorganitzaci duna Caminada Popular a lentorn de lItinerari saludable Fem Salut Fem Pobla de la Pobla de Mafumet, el proper dia 7 dabril, juntament amb lajuntament del municipi (http://www.poblamafumet.cat/caminada-popular) i la Diputaci de Tarragona.

La caminada estar dinamitzada per un educador de la nostra empresa, ja que LIMONIUM tamb va ser lempresa encarregada de lexecuci daquest itinerari. Es tracta d'un itinerari saludable subvencionat, a travs de la lnia d'ajuts de Promoci de la Salut Pblica de que disposava la Diputaci de Tarragona, que porta el nom de Fem Salut Fem Pobla. Les cartelleres temtiques, els logotips i tot els sistema de senyalitzaci ha estat editat i executat per LIMONIUM.

L'itinerari permet recrrer bona part del sl no urbanitzable d'aquest municipi del Tarragons amb la possibilitat de conixer elements d'inters com els Torrents que hi passen, els masos existents, els camins rurals, els conreus i les unitats de paisatge associades.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38