Estàs a: Pàgina principal > Novetats

xit de participaci a la caminada popular de la Pobla de Mafumet

Limonium dinamitza un dels actes del dia Mundial de lActivitat Fsica

 

Ahir (diumenge 7 dabril) vam participar en la Caminada Popular que es va celebrar a la Pobla de Mafumet en el marc dels actes que es van du a terme al territori catal en base a la celebraci del dia Mundial de lActivitat Fsica (que se celebra el dia 6 dabril (http://www.pafes.cat/dia-mundial-activitat-f%C3%ADsica-30-minutsen) aquest any amb el lema: Sense barreres.

Aquesta activitat va ser promoguda per la Diputaci de Tarragona que est organitzant altres actes similars en diferents municipis de la demarcaci i organitzada per lAjuntament de la Pobla de Mafumet.

Limonium va dinamitzar la caminada popular, apte a tots els pblics, tot resseguint una part de dels itineraris saludables que shan executat aquest darrer any 2012.

Un total de 4 educadors ambientals de lempresa vam repartir-nos al llarg dels ms de 200 participants de la caminada i anvem realitzant parades a mode de descans que servien per poder explicar als participants els trets principals del paisatge agrcola de lentorn del terme, el pas del riu Francol i els seus torrents tributaris, la xarxa de camins rurals, la vegetaci i la fauna de lentorn de La Pobla de Mafumet.

La jornada va concloure essent un xit de participaci, no solament per lelevat nombre dassistents, sin perqu hi va assistir gent de totes les edats.

Moltes grcies atots els assistents i recordeu: Acumula 30 minuts dactivitat fsica al dia!

Segueix un estil de vida saludable i veurs com millora el teu benestar tant fsic com mental.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38