Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Èxit de participació a la caminada popular de la Pobla de Mafumet

Limonium dinamitza un dels actes del dia Mundial de l’Activitat Física

 

Ahir (diumenge 7 d’abril) vam participar en la Caminada Popular que es va celebrar a la Pobla de Mafumet en el marc dels actes que es van du a terme al territori català en base a la celebració del dia Mundial de l’Activitat Física (que se celebra el dia 6 d’abril (http://www.pafes.cat/dia-mundial-activitat-f%C3%ADsica-30-minutsen) aquest any amb el lema: “Sense barreres”.

 

Aquesta activitat va ser promoguda per la Diputació de Tarragona que està organitzant altres actes similars en diferents municipis de la demarcació i organitzada per l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet.

 

Limonium va dinamitzar la caminada popular, apte a tots els públics, tot resseguint una part de dels itineraris saludables que s’han executat aquest darrer any 2012.

Un total de 4 educadors ambientals de l’empresa vam repartir-nos al llarg dels més de 200 participants de la caminada i anàvem realitzant parades a mode de descans que servien per poder explicar als participants els trets principals del paisatge agrícola de l’entorn del terme, el pas del riu Francolí i els seus torrents tributaris, la xarxa de camins rurals, la vegetació i la fauna de l’entorn de La Pobla de Mafumet.

La jornada va concloure essent un èxit de participació, no solament per l’elevat nombre d’assistents, sinó perquè hi va assistir gent de totes les edats.

Moltes gràcies atots els assistents i recordeu: Acumula 30 minuts d’activitat física al dia!

Segueix un estil de vida saludable i veuràs com millora el teu benestar tant físic com mental.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87