Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Limonium aconsegueix ladjudicaci dun concurs pblic del Govern dEuskadi

El concurs consisteix en lelaboraci dels instruments de gesti i ordenaci de diverses zones hmides alabeses

 

Lobjecte del concurs s lelaboraci dels corresponents Plans dOrdenaci dels Recursos Naturals (PORN) del Biotop de Lagunas de Laguardia i de lrea del Diapir dAana, des de la perspectiva de la seva possible declaraci como Bitop Protegit, i la seva tramitaci fins a lAprovaci Provisional, aix com els processos de participaci corresponents, en coordinaci amb els relatius a les designacions de les Zones Especials de Conservaci de la Xarxa Natura 2000 vinculades a aquests espais (ES2110007 Lago de Arreo-Caicedo Yuso i ES2110021 Lagunas de Laguardia).

s necessari destacar el carcter singular daquests espais; llacunes endorreicas envoltades per un paisatge vitivincola en el cas de les Lagunas de Laguardia, i diapir sal amb  manifestacions molt sorprenents com les Salinas de Aana o el Lago de Arreo en el cas del Diapiro de Aana. A ms, tant les lagunas de Laguardia com el Lago de Arreo-Caicedo Yuso sn llocs RAMSAR.

La nostra proposta, basada en una metodologia documental singular en la que saprofiten les sinrgies de la redacci dels dos tipus de documents (PORN de lespai protegit i Pla de Gesti de lespai Natura 2000), permetr tamb reforar-se amb els treballs davaluaci ambiental estratgica del Pla General dOrdenaci Urbana de Lantarn (municipi en el que se situa el lago de Arreo-Caicedo Yuso), en el que estem treballant des de gener.

Aquest important treball permetr augmentar la nostra experincia en la planificaci despais naturals i posar en valor els nostres coneixements sobre zones humides, salines i paisatges vitivincoles.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38