Estàs a: Pàgina principal > Novetats

LIMONIUM NOVA ASSESSORIA DEL PROGRAMA ESCOLES VERDES

El passat 6 de maig, Limonium i el Departament de Territori i Sostenibilitat van formalitzar el contracte de "Servei d'assistència tècnica del programa Escoles Verdes de la Generalitat de Catalunya"

 

Des d'aquest mes de maig, des de Limonium portem a terme les tasques d'assessorament als gairebé 30 centres educatius de Terres de l'Ebre que estan dins el Programa Escoles Verdes.

 

El programa Escoles Verdes, del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, sorgeix com un compromís per donar suport a tots els centres educatius de Catalunya que volen innovar, incloure, avançar, sistematitzar i organitzar accions educatives que tinguin la finalitat d'afrontar, des de l'educació, els nous reptes i valors de la sostenibilitat.

I, per tant, es plantegen tres grans objectius:

 

·         Ajudar els centres a incorporar els valors de l'educació per a la sostenibilitat en tots els àmbits de la vida del centre (currículum, gestió, relacions amb l'entorn, etc.).

·         Promoure la participació i la implicació activa de la comunitat educativa en la millora del seu entorn.

·         Afavorir l'intercanvi entre els centres que comparteixen uns mateixos objectius. Fer xarxa.

Des de l'equip de Limonium agafem el relleu del Programa amb empenta i amb molta il·lusió, esperant agafar el ritme per a propers cursos escolars.

 

Agraïm als centres del nostre territori la bona rebuda i acceptació d'aquest canvi a finals de curs, i esperem aportar el millor possible el nostre granet de sorra facilitant als centres un canvi en la dinàmica interna cap a l’ambientalització integral; un canvi que impliqui la participació activa de tota la comunitat escolar —alumnat, docents i no docents, famílies— i que comporti una interacció permanent de les escoles amb el seu entorn immediat.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87