Estàs a: Pàgina principal > Novetats

INICI DE LA CAMPANYA SOBRE RESIDUS PEL BAIX CAMP

Aquest mes de maig hem iniciat la campanya de comunicació per al foment de la recollida selectiva dels residus als municipis del Baix Camp

 

Aquesta campanya de comunicació i sensibilització, contractada pel Consell Comarcal del Baix Camp, s'ha iniciat al municipi d'Almoster, seguit de Castellvell del Camp.

Amb aquestes actuacions, Limonium informarà i recordarà a la població de tota la comarca del Baix Camp (excepte Cambrils i Reus) de com fer la correcta recollida selectiva al municipi, resolent dubtes que la gent pugui anar tenint. Per transmetre aquest missatge, s'instal·laran diferents punts d'informació, on la població podrà aclarir els conceptes sobre gestió de residus domèstics i es facilitarà diferent material: un imant de nevera recordant la correcta classificació dels residus amb els contenidors corresponents, i un conjunt de tres bosses (verda, blava i groga) per fer la recollida selectiva dels envasos domèstics.

A banda de l'actuació per informar a la població, també es realitzen visites als establiments del canal HORECA (hostaleria, restauració i càtering) per facilitar-los material per al correcte transport dels envasos de vidre generats a l'activitat, així com aclarir i informar de la correcta gestió dels residus de l'establiment.

 

Els propers municipis on actuarà la campanya amb l'equip d'educació ambiental de Limonium seran Miami Platja (Mont-roig del Camp), Montbrió del Camp i Riudoms.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87