Estàs a: Pàgina principal > Novetats

INICI DE LA CAMPANYA SOBRE RESIDUS PEL BAIX CAMP

Aquest mes de maig hem iniciat la campanya de comunicaci per al foment de la recollida selectiva dels residus als municipis del Baix Camp

 

Aquesta campanya de comunicaci i sensibilitzaci, contractada pel Consell Comarcal del Baix Camp, s'ha iniciat al municipi d'Almoster, seguit de Castellvell del Camp.

Amb aquestes actuacions, Limonium informar i recordar a la poblaci de tota la comarca del Baix Camp (excepte Cambrils i Reus) de com fer la correcta recollida selectiva al municipi, resolent dubtes que la gent pugui anar tenint. Per transmetre aquest missatge, s'installaran diferents punts d'informaci, on la poblaci podr aclarir els conceptes sobre gesti de residus domstics i es facilitar diferent material: un imant de nevera recordant la correcta classificaci dels residus amb els contenidors corresponents, i un conjunt de tres bosses (verda, blava i groga) per fer la recollida selectiva dels envasos domstics.

A banda de l'actuaci per informar a la poblaci, tamb es realitzen visites als establiments del canal HORECA (hostaleria, restauraci i ctering) per facilitar-los material per al correcte transport dels envasos de vidre generats a l'activitat, aix com aclarir i informar de la correcta gesti dels residus de l'establiment.

Els propers municipis on actuar la campanya amb l'equip d'educaci ambiental de Limonium seran Miami Platja (Mont-roig del Camp), Montbri del Camp i Riudoms.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38