Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Limonium participa en el programa de les Beques CRUE-CEPYME del Banc Santander

Col•laboració de Xavier Delclòs de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona

 

Des d’aquest mes de Juny comptem amb la col·laboració a la nostra empresa del Xavier Delclòs Alió, properament graduat en Geografia i Ordenació i Ordenació del Territori per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, gràcies a la seva participació en el programa de les Beques CRUE-CEPYME del Banc Santander.  En el seu cas es tracta d’una beca per fer pràctiques en empreses de manera extra curricular.

Segons ell mateix, l’interès per l’activitat de l’empresa Limonium S.L. radica tant en el seva àrea tècnica com la d’educació ambiental, especialment en els projectes de gestió territorial i ambiental en espais urbans, com també en la possibilitat de combinar feina de despatx i treball de camp.

Link del programa i relació amb la URV:

http://www.urv.cat/serveis_universitaris/borsa_de_treball/es_beques_santander.html

La tasca principal del Xavier a LIMONIUM està sent la redacció dels apartats socioeconòmics dels documents que hem començat a fer per de dos espais  naturals del país basc. Concretament, el Pla de Gestió de l’espai Xarxa Natura 2000 i el PORN del “Diapiro de Añana” i dels espais de les “Lagunas de la Guardia” 

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87