Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Col·laboració de LIMONIUM amb l’empresa CiudadCity en un treball internacional_MARROC

Limonium col•labora amb CiudadCity a l’elaboració dels continguts de l’exposició de commemoració del centenari del moviment municipalista internacional

 

El dia 1 a 4 d’octubre de 2013 tindrà lloc a Rabat (Marroc), el quart congrès de United Cities and Local Governments (UCLG), una de les més actives entitats municipalistes del món, coincidint amb el Congrès Mundial de Líders Locals i Regionals.

Per a aquest edeveniment, UCLG ha contractat a l’empresa basca Ciudad City l’elaboració d’una exposició que resumeixi els events més importants en el centenari del moviment municipalista, mitjançant un timeline originat el 1913 i que realitzi el recorregut històric sobre esdeveniments de ciutat i remarcables en diversos àmbits temàtics, fins l’any 2013.

Ciudad City compta amb la col·laboració professional de Limonium per a cercar els contingutos escrits i gràfics en l’àmbit temàtic de Política i Economia. Ens congratulem de poder participar en tan interessant esdeveniment i continuar el nostre procés d’internacionalització.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87