Estàs a: Pàgina principal > Novetats

INAUGURADA LEXPOSICI DE COMMEMORACIO DEL CENTENARI DEL MOVIMENT MUNICIPALISTA INTERNACIONAL

Aquesta setmana ha quedat inaugurada lexposici timeline 1913-2013 preparada per CiudadCity i Limonium durant el Quart Congrs de United Cities and Local Governments (UCLG) a Rabat, Marroc

 

United Cities and Local Governments (UCLG)s una de les ms actives entitats municipalistes del mn, i est celebrant el seu Quart Congrs aquesta primera setmana doctubre a Rabat, coincidint amb el Congrs Mundial de Lders Locals i Regionals.

Per a aquest esdeveniment, UCLG va contractar a lempresa basca Ciudad City lelaboraci duna exposici que resumeixi els events ms importants en el centenari del moviment municipalista, mitjanant un timeline originat el 1913 i que realitzi el recorregut histric sobre esdeveniments de ciutat i remarcables en diversos mbits temtics, fins lany 2013.

Ciudad City ha comptat amb la collaboraci professional activa de Limonium per a cercar els continguts escrits i grfics en lmbit temtic Poltica i Economia i lmbit temtic frica . Ens congratulem de poder participar en tan interessant esdeveniment i continuar el nostre procs dinternacionalitzaci.

  

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38