Estàs a: Pàgina principal > Novetats

INAUGURADA L’EXPOSICIÓ DE COMMEMORACIO DEL CENTENARI DEL MOVIMENT MUNICIPALISTA INTERNACIONAL

Aquesta setmana ha quedat inaugurada l’exposició “timeline 1913-2013” preparada per CiudadCity i Limonium durant el Quart Congrès de United Cities and Local Governments (UCLG) a Rabat, Marroc

 

United Cities and Local Governments (UCLG)és una de les més actives entitats municipalistes del món, i està celebrant el seu Quart Congrés aquesta primera setmana d’octubre a Rabat, coincidint amb el Congrès Mundial de Líders Locals i Regionals.

Per a aquest esdeveniment, UCLG va contractar a l’empresa basca Ciudad City l’elaboració d’una exposició que resumeixi els events més importants en el centenari del moviment municipalista, mitjançant un timeline originat el 1913 i que realitzi el recorregut històric sobre esdeveniments de ciutat i remarcables en diversos àmbits temàtics, fins l’any 2013.

Ciudad City ha comptat amb la col·laboració professional activa de Limonium per a cercar els continguts escrits i gràfics en l’àmbit temàtic “Política i Economia” i l’àmbit temàtic “Àfrica” . Ens congratulem de poder participar en tan interessant esdeveniment i continuar el nostre procés d’internacionalització.

  

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87