Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Acci dia voluntariat Telefnica

Coordinaci dels treballs d'extracci d'allctones a Salou per part dels Voluntaris de Telefnica

 

En el marc del Dia del Voluntariat de Telefnica, 25 voluntaris deTelefnica  van eliminar el divendres passat dia 4 doctubre  nombrosos exemplars duna planta invasora del litoral catal, la coneguda com ungla de gat (Carpobrotus edulis), en un tram dels enjardinaments que es troben darrera les dunes de la Platja Llarga de Salou.

Els treballs de leliminaci de lungla de gat formen part duna srie dactuacions que promou la Fundacin Telefnica, la qual gestiona la xarxa multicultural del voluntariat corporatiu del Grup Telefnica, que busca promoure lacci social i collaboraci dels treballadors, desenvolupant accions solidries diverses.

Les actuacions que es van desenvolupar a Catalunya per part de Telefnica van ser coordinades por la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC), de la qual la SCEA (Societat Catalana de lEducaci Ambiental) ns membre. La SCEA va  participar en aquesta jornada de voluntariat a travs dun dels seus centres adherits amb la proposta de LIMONIUM Territori Intelligent. Per altra banda LIMONIUM va comptar amb la collaboraci de lAjuntament de Salou.

Vdeo fet per un dels voluntaris el Manuel Saiz Ferrndez per iniciativa prpia

http://vimeo.com/76213361

Vdeo de la notcia del TAC12:

http://tac12.xiptv.cat/tac-salou/capitol/netegen-lentorn-de-la-platja-llarga-de-salou-de-plantes-invasores

Aquesta actuaci per part de Telefnica s una clara aplicaci de la Responsabilitat Social Territorial (RST). En la lnia de la RST aprofitem per poder fer difusi del producte: EMPRESES RESPONSABLES AMB EL TERRITORI (ERT) i que de manera altruista hem pogut desenvolupar en aquesta ocasi. Des de Limonium oferim els nostres serveis per crear i desenvolupar projectes, iniciatives, accions, etc. directament lligades a la Responsabilitat Social Territorial (RST) en altres empreses de sectors diversos que vulguin realitzar actuacions de RST.            

                                                  

La RST, que semmarca dins de la Responsabilitat Social Empresarial (RSE), es defineix com la contribuci activa i voluntria a la millora social, econmica i ambiental en un determinat territori sobre el qual incideix lactivitat empresarial. En aquest sentit, lactivitat dextracci duna espcie invasora de lentorn litoral s un exemple clar dactivitat de responsabilitat social territorial. En el cas de Fundacin Telfonica la nostra tasca ha consistit en tota la organitzaci de la jornada i els treballs de comunicaci ambiental (educaci ambiental als treballadors i suport per la divulgaci).

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38