Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Excellent i productiu cap de setmana a la Fira Ambiental de Bogot

Limonium participa a la Feria Ambiental

 

Ahir dissabte van passar per l'estand de Limonium a la Feria Ambiental de Bogot nombrosos particulars i professionals interessats en les activitats de la nostra consultoria ambiental, el que va permetre realitzar diverses reunions per intercanviar capacitats professionals i establir aliances que reforcin la nostra presncia al pas .

Cal destacar l'interessant debat que es va produir a l'auditori sobre el futur de los Cerros Orientales de la ciutat, on Eduard Soler va aportar des del pblic diversos comentaris sobre la capacitat de crrega i la seva avaluaci que van ser positivament recollits des de la taula. Resulta interessant, des del nostre punt de vista , la collaboraci entre diverses organitzacions de la Societat Civil i l'Empresa Acueducto de Bogot, responsable del cicle de l'aigua a la ciutat, i que t en propietat ms de 5.000 hectrees de les 13.000 de qu consta la reserva Forestal de los Cerros Orientales.

Avui a les 11.30 Eduard Soler ha fet una conferncia sobre la planificaci energtica municipal del municipi tarragon d'Asc, en el qual la consultoria Limonium , des de l'elaboraci de l'Agenda 21 Local, ha estat capa de redactar el Pla de Prevenci de Residus Municipals, el Pla d' Acci per a l'Energia Sostenible i el Pla Municipal d'Adaptaci al Canvi Climtic (octubre 2013).

No volem deixar passar l'oportunitat per felicitar els organitzadors de la Fira , que compta amb ms de 300 expositors i que t un gran dinamisme, que ha estat visitada aquest cap de setmana per molts ciutadans de Bogot.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38