Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Excel•lent i productiu cap de setmana a la Fira Ambiental de Bogotà

Limonium participa a la Feria Ambiental

 

Ahir dissabte van passar per l'estand de Limonium a la “Feria Ambiental” de Bogotà nombrosos particulars i professionals interessats en les activitats de la nostra consultoria ambiental, el que va permetre realitzar diverses reunions per intercanviar capacitats professionals i establir aliances que reforcin la nostra presència al país .

Cal destacar l'interessant debat que es va produir a l'auditori sobre el futur de “los Cerros Orientales” de la ciutat, on Eduard Soler va aportar des del públic diversos comentaris sobre la capacitat de càrrega i la seva avaluació que van ser positivament recollits des de la taula. Resulta interessant, des del nostre punt de vista , la col·laboració entre diverses organitzacions de la Societat Civil i l'Empresa Acueducto de Bogotá, responsable del cicle de l'aigua a la ciutat, i que té en propietat més de 5.000 hectàrees de les 13.000 de què consta la reserva Forestal de “los Cerros Orientales”.

Avui a les 11.30 Eduard Soler ha fet una conferència sobre la planificació energètica municipal del municipi tarragoní d'Ascó, en el qual la consultoria Limonium , des de l'elaboració de l'Agenda 21 Local, ha estat capaç de redactar el Pla de Prevenció de Residus Municipals, el Pla d' Acció per a l'Energia Sostenible i el Pla Municipal d'Adaptació al Canvi Climàtic (octubre 2013).

No volem deixar passar l'oportunitat per felicitar els organitzadors de la Fira , que compta amb més de 300 expositors i que té un gran dinamisme, que ha estat visitada aquest cap de setmana per molts ciutadans de Bogotà.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87