Estàs a: Pàgina principal > Novetats

PRIMERA GRAN FEINA DE LIMONIUM A AMRICA DEL SUD

INICIEM ELS TREBALLS DE REDACCI DEL PLAN DE MANEJO AMBIENTAL DEL HUMEDAL LOS PATOS EN TOCANCIP, COLOMBIA

 

La setmana passada vam rebre lOrdre de Compra de FEMSA Coca-Cola per concretar el contracte de serveis delaboraci del Plan de Manejo Ambiental del Humedal Los Patos, a la municipalitat de Tocancip, regi de Cundinamarca, Colmbia.

FEMSA Coca-Cola ha firmat un conveni amb la Corporaci Autnoma Regional de Cundinamarca dins del programa dapadrinament de zones humides, pel qual sencarrega de la planificaci, recuperaci i dinamitzaci daquesta petita zona humida de 2 ha que forma part de lantigament extens sistema de zones humides associades a la plana alluvial del riu Bogot, actualment molt reduts en superfcie i degradats per lexpansi agrcola, urbana i dinfraestructures.

A petici de FEMSA Coca-Cola, el mes de maig passat, Limonium va elaborar una completa proposta de desenvolupament del Pla de Gesti en la que compta amb diferents collaboradors colombians que, finalment, ha estat seleccionada per la multinacional del sector de les begudes sota criteris tcnics i econmics.

En la nostra darrera visita a Colmbia durant el mes de novembre, ja vam iniciar treballs previs de caracteritzaci de la  zona humida que, tot i la seva petitesa, incorpora flora dinters i espcies daus endmiques de la zona com Rallus semiplumbeus i Fulica americana bogotensis,  a ms de diverses parelles de monjita (Chrysomus icterocephalus) i s un lloc de pas i sedimentaci daus migratries que utilitzen el corredor nord-sud de la vall del Bogot entre les serralades oriental i central.

La zona humida t, a ms, un gran potencial per ls pblic per situar-se adjacent al casc urb daquesta localitat una trentena de quilmetres al nord  de Bogot.

Ara estem confeccionant el disseny de lequip, el repartiment de tasques i els treballs inicials, que han de  concloure el juny de 2014.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38