Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Nous itineraris de salut al territori

Fes salut i coneix el territori (patrimoni natural i cultural); una nova oportunitat a Barber de la Conca

 

Durant lany2013 Limonium ha participat en la concepci, disseny i execuci de quasi 25 kms ditineraris saludables i de 4 parcs de salut arreu de la demarcaci tarragonina. Aquests treballs permeten complementar la feina anterior dels anys 2011 i 2012  corresponent a la lnia dajuts per a la creaci ditineraris saludables del programa de promoci de la salut pblica de Diputaci de Tarragona.

Tot aquest treball ha perms implantar un total de 17 projectes saludables (uns 45 km ditineraris i 8 parcs de salut), els quals shan completat amb sortides naturals tematitzades i amb material divulgatiu per fomentar lactivitat fsica saludable tot fusionant-la amb els beneficis que aporta lobservaci de lentorn natural dels municipis.

En sn exemples els itineraris saludables dels municipis de la Serra dAlmos, de Salom, de Poboleda, de Monterri i el de Barber de la Conca; aquest ltim, comena i acaba a lentorn del celler modernista donant un valor afegir al potencial enoturstic daquest territori vitivincola de la DO Conca de Barber. Tamb cal destacar la tasca relacionada amb els parcs de salut de Riudecols, Montferri i Mas de Barberans, aix com el material de difusi de comunicaci de tots aquests projectes que giren a lentorn de salut ambiental.

http://www.limonium.org/General/TripticsSalutLimonium.jpg

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38