Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Nous itineraris de salut al territori

Fes salut i coneix el territori (patrimoni natural i cultural); una nova oportunitat a Barberà de la Conca

 

Durant l’any2013 Limonium ha participat en la concepció, disseny i execució de quasi 25 kms d’itineraris saludables i de 4 parcs de salut arreu de la demarcació tarragonina. Aquests treballs permeten complementar la feina anterior dels anys 2011 i 2012  corresponent a la línia d’ajuts per a la creació d’itineraris saludables del programa de promoció de la salut pública de Diputació de Tarragona.

Tot aquest treball ha permès implantar un total de 17 projectes saludables (uns 45 km d’itineraris i 8 parcs de salut), els quals s’han completat amb sortides naturals tematitzades i amb material divulgatiu per fomentar l’activitat física saludable tot fusionant-la amb els beneficis que aporta l’observació de l’entorn natural dels municipis.

En són exemples els itineraris saludables dels municipis de la Serra d’Almos, de Salomó, de Poboleda, de Monterri i el de Barberà de la Conca; aquest últim, comença i acaba a l’entorn del celler modernista donant un valor afegir al potencial enoturístic d’aquest territori vitivinícola de la DO Conca de Barberà. També cal destacar la tasca relacionada amb els parcs de salut de Riudecols, Montferri i Mas de Barberans, així com el material de difusió de comunicació de tots aquests projectes que giren a l’entorn de “salut ambiental”.

http://www.limonium.org/General/TripticsSalutLimonium.jpg

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87