Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Dia Mundial de les Zones Humides

Tenim bones notícies per la zona humida “Los Patos” de Colòmbia!

 

En el marc del projecte de padrinatge d'Aiguamolls impulsat per la CAR Cundinamarca, Coca -Cola FEMSA, la CAR, l'Ajuntament de Tocancipá, i Limonium, es van unir per elaborar el Pla de Gestió Ambiental i treballar en un pla que permeti protegir l'ecosistema de la zona humida “Los Patos” a més de disposar i adequar aquest bell lloc per a l'ús públic i la participació de la comunitat.

El passat dijous 30 de gener, es va dur a terme la primera reunió de la MESA TÈCNICA de 2014 del padrinatge d’aquesta zona humida on es va definir el pla de treball i cronograma per a l'estudi ambiental de l'aiguamoll. Fins al mes de juliol es realitzaran 3 visites i l'equip de la taula tècnica durà a terme reunions periòdiques per revisar l'avanç del projecte.

Aquesta bona notícia es dóna en el marc de la commemoració de la signatura del Conveni sobre les Zones Humides a Ramsar, Iran, el 2 de febrer de 1971, primer tractat al planeta relatiu a la conservació i l'ús racional dels aiguamolls. Els aiguamolls contribueixen a la regulació del cicle de l'aigua, en el control d'inundacions i sequeres, en la provisió d'aigua i com a refugi de vida silvestre.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87