Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Dia Mundial de les Zones Humides

Tenim bones notcies per la zona humida Los Patos de Colmbia!

 

En el marc del projecte de padrinatge d'Aiguamolls impulsat per la CAR Cundinamarca, Coca -Cola FEMSA, la CAR, l'Ajuntament de Tocancip, i Limonium, es van unir per elaborar el Pla de Gesti Ambiental i treballar en un pla que permeti protegir l'ecosistema de la zona humida Los Patos a ms de disposar i adequar aquest bell lloc per a l's pblic i la participaci de la comunitat.

El passat dijous 30 de gener, es va dur a terme la primera reuni de la MESA TCNICA de 2014 del padrinatge daquesta zona humida on es va definir el pla de treball i cronograma per a l'estudi ambiental de l'aiguamoll. Fins al mes de juliol es realitzaran 3 visites i l'equip de la taula tcnica dur a terme reunions peridiques per revisar l'avan del projecte.

Aquesta bona notcia es dna en el marc de la commemoraci de la signatura del Conveni sobre les Zones Humides a Ramsar, Iran, el 2 de febrer de 1971, primer tractat al planeta relatiu a la conservaci i l's racional dels aiguamolls. Els aiguamolls contribueixen a la regulaci del cicle de l'aigua, en el control d'inundacions i sequeres, en la provisi d'aigua i com a refugi de vida silvestre.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38