Estàs a: Pàgina principal > Novetats

FEM SALUT, FEM POBLA AMB LIMONIUM!

Els alumnes de lescola Mare de Du del Lled de La Pobla de Mafumet han caminat per la xarxa de camins saludables del seu municipi.

 

El municipi de La Pobla de Mafumet est conformat per una extensa xarxa de camins rurals que uneixen els diferents punts cardinals municipals i sobren pas enmig dun paisatge predominantment agrcola, com avellaners, noguers, garrofers, oliveres,

Els infants deducaci infantil van caminar pel Cam del Bassal, iniciant la ruta al Parc de les Pobles. Acompanyats per la historia dun nen, en Joanet, que necessitava fer esport i menjar aliments saludables, els infants li van ensenyar el Cam, perqu en Joanet  pogus fer esport i a ms a ms van conixer alguns fruits secs molt saludables i valuosos de la Dieta Mediterrnia, com les olives, les ametlles, les nous, entre daltres.

Per altra banda, els alumnes deducaci primria  varen conixer el paisatge dels voltants de La Pobla a travs de la realitzaci duna ruta circular que siniciava amb el cam de les Serres. Descobrint la vegetaci mediterrnia existent als camps de conreu del municipi, es va prendre consciencia dels conreus i dels seus fruits saludables, tant saludables per a la nostra salut. Litinerari va finalitzar al Cam del Bassal, travessant el Torrent de Mas Blanc, al lmit sud-oest del terme municipal.

Fem Salut, fem Pobla s el lema que acompanya a la promoci de la xarxa de camins saludables dels voltants de La Pobla de Mafumet.  

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38