Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Participació de Limonim a la jornada INNOVACIÓ

Eduardo Soler explicant innovació dels projectes de la RSC en empreses i el programa de salut ambiental

 

El passat Novembre vam participar en la intensa jornada INNOVACIÓ organitzada pel CEICS (Campus de l’Excel·lència de la Catalunya Sud). A Limonium vam participar com a inspiradors exposant el programa de les ERTs Empreses Responsables amb el Territori (vinculen Responsabilitat Social repercutint directament sobre l’entorn immediat) i el programa de Salut Ambiental (es basa en fusionar Salut, Territori i Alimentació mitjançant la realització de dos grans eixos d’actuacions: tallers i activitats de comunicació ambiental i execució d’elements físics com els parcs de salut i els itineraris saludables. Els resultats que s’obtenen de l’aplicació del programa són múltiples donant beneficis socials, ambientals i educatius amb la salut i l’alimentació com a base).

En aquest vídeo resum que ha fet el CEICS podeu veure una mica com anar aquesta experiència i el tall on surt l’entrevista de l’Eduardo Soler.

 http://vimeo.com/85523906

En el cas de les ERTs vam poder explicar el projecte recent que hem fet a la finca de l’embassament del Gaià amb Fundación Repsol i Acció Natura i que ja vam presentar al Tàndem organitzat per la Generalitat 

 (http://www.limonium.org/General/Tandem2013.AccioNatura_Limonium.ppt)

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87