Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Participaci de Limonim a la jornada INNOVACI

Eduardo Soler explicant innovaci dels projectes de la RSC en empreses i el programa de salut ambiental

 

El passat Novembre vam participar en la intensa jornada INNOVACI organitzada pel CEICS (Campus de lExcellncia de la Catalunya Sud). A Limonium vam participar com a inspiradors exposant el programa de les ERTs Empreses Responsables amb el Territori (vinculen Responsabilitat Social repercutint directament sobre lentorn immediat) i el programa de Salut Ambiental (es basa en fusionar Salut, Territori i Alimentaci mitjanant la realitzaci de dos grans eixos dactuacions: tallers i activitats de comunicaci ambiental i execuci delements fsics com els parcs de salut i els itineraris saludables. Els resultats que sobtenen de laplicaci del programa sn mltiples donant beneficis socials, ambientals i educatius amb la salut i lalimentaci com a base).

En aquest vdeo resum que ha fet el CEICS podeu veure una mica com anar aquesta experincia i el tall on surt lentrevista de lEduardo Soler.

 http://vimeo.com/85523906

En el cas de les ERTs vam poder explicar el projecte recent que hem fet a la finca de lembassament del Gai amb Fundacin Repsol i Acci Natura i que ja vam presentar al Tndem organitzat per la Generalitat 

 (http://www.limonium.org/General/Tandem2013.AccioNatura_Limonium.ppt)

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38