Estàs a: Pàgina principal > Novetats

CAPTURANT EXEMPLARS DE CRANC AMERIC

ACTIVITAT DE COLLABORACI AMB ASSOCIACI CEN AL GLORIETA

 

Durant el vespre d'aquest passat divendres i el mat de dissabte, l'Agust, membre de l'equip de Limonium, ha collaborat juntament amb altres participants, en l'activitat organitzada per l'Associaci CEN consistent en la captura d'exemplars de cranc americ (Procambarus clarkii) en un dels trams conflictius del riu Glorieta al seu pas pel municipi d'Alcover. 

 Per a millorar leficcia en les captures, els participants es van dividir en dos grups que van realitzar un parell de batudes al llarg del tram dactuaci. En acabar les captures directes, es van installar un total de 8 trampes per a capturar exemplars durant la nit.

Com a resultat de lactuaci shan comptabilitzat ms de dos-cents exemplars caats, els quals, en acabar, es van mesurar i pesar per tal poder seguir un estudi de la poblaci daquesta espcie de crac que est acabant amb bona part de la biodiversitat dels nostres rius, en especial amb les poblacions de cranc ibric (Austropotamobius pallipes).

 Amb petits gestos com el daquest cap de setmana, lAssociaci CEN  http://www.assoc-cen.org  procura controlar poc a poc lexpansi daquest cranc maligne. Estigueu atents a la prxima captura i animeu-vos a collaborar!

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38