Estàs a: Pàgina principal > Novetats

AVENTURA, ORIENTACI I DESCOBERTA DE LENTORN

Els alumnes de 3r de lescola El Roquissar dAltafulla descobreixen Bosc Aventura de Salou, un entorn natural i fantstic per aprendre i passar-ho dall ms b, molt a prop dels arbres!

 

Bosc Aventura, un espai ubicat a Salou, ofereix la possibilitat de fer circuits amb tirolines i ponts tibetans, passant duns arbres als altres sense tocar a terra, de forma divertida i segura! Limonium, en aquets espai hi realitza tallers i dinmiques relacionades amb la descoberta i interacci amb el medi natural de Bosc Aventura, adaptats als diferents cursos escolars. En aquest sentit, els alumnes de 3r de lescola El Roquissar dAltafulla han anat dexcursi a Bosc Aventura, on han pogut descobrir i gaudir des de les altures passant per les tirolines i els ponts tibetans que abracen els arbres de lespai i tamb, amb els peus a terra, a travs duns jocs dorientaci que Limonium ha dinamitzat. El joc ha perms que els nens i nenes practiquin amb la brixola i el mapa de lespai, per tal dorientar-se i trobar un tresor amagat entre els arbres. Ens ho vam passar dall ms b i vam trobar la troballa misteriosa que els esperava a Bosc Aventura!

Aquesta activitat ha estat promoguda per lAjuntament dAltafulla.

Si voleu consultar la proposta ldico-educativa que combina laventura i leducaci ambiental, podeu enviar un correu electrnic a  educacioambiental@limonium.org

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38