Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Participem en la creació de la nova oficina de turisme Vilanova d’Escornalbou

Limonium ha ideat, conceptualitzat i materialitzat aquest nou equipament turístic

 

La nostra empresa ha estat l’encarregada de dur a terme els treballs relacionats amb la creació de l’equipament de l’oficina de turisme de Vilanova d’Escornalbou, formant part dels serveis que se’ns van ser contractats associats al Pla de dinamització turística i socioeconòmica dels nuclis de Vilanova d’Escornalbou i l’Arbocet.

El “Pla de dinamització turística i socioeconòmica dels nuclis de Vilanova d’Escornalbou i l’Arbocet” és un projecte destinat a posar en valor el municipi de Vilanova d’Escornalbou, a través de la potenciació del seu patrimoni natural, cultural i històric, gastronòmic.

Els nostres serveis han estat la conceptualitzar, dissenyar i crear els materials associats a l’oficina.  Destaquen la integració de la pantalla interactiva amb la reproducció d’una torre de guaita (ímput destacable al municipi) i la reproducció d’un mapa del terme municipal i entorn proper on s’han inclòs tots els elements d’interès turístics. Limonium també ha participat en el disseny i edició de material de divulgació (tríptics i plànols) que estaran disponibles en breu a l’oficina.

Molt contents d’haver participat en aquest projecte que està punt de caminar i que aviat podreu gaudir per tal de descobrir un entorn amb encant del Baix Camp.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87