Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Participem en la creaci de la nova oficina de turisme Vilanova dEscornalbou

Limonium ha ideat, conceptualitzat i materialitzat aquest nou equipament turstic

 

La nostra empresa ha estat lencarregada de dur a terme els treballs relacionats amb la creaci de lequipament de loficina de turisme de Vilanova dEscornalbou, formant part dels serveis que sens van ser contractats associats al Pla de dinamitzaci turstica i socioeconmica dels nuclis de Vilanova dEscornalbou i lArbocet.

El Pla de dinamitzaci turstica i socioeconmica dels nuclis de Vilanova dEscornalbou i lArbocet s un projecte destinat a posar en valor el municipi de Vilanova dEscornalbou, a travs de la potenciaci del seu patrimoni natural, cultural i histric, gastronmic.

Els nostres serveis han estat la conceptualitzar, dissenyar i crear els materials associats a loficina.  Destaquen la integraci de la pantalla interactiva amb la reproducci duna torre de guaita (mput destacable al municipi) i la reproducci dun mapa del terme municipal i entorn proper on shan incls tots els elements dinters turstics. Limonium tamb ha participat en el disseny i edici de material de divulgaci (trptics i plnols) que estaran disponibles en breu a loficina.

Molt contents dhaver participat en aquest projecte que est punt de caminar i que aviat podreu gaudir per tal de descobrir un entorn amb encant del Baix Camp.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38