Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Participem a la jornada de presentaci de Programes d'Adaptaci Municipal al Canvi Climtic

El Programa dAsc redactat per Limonium present a la jornada

 

Ahir es va celebrar aquesta jornada que tenia com objectiu posar en com les experincies duna srie dens locals en el desenvolupament dels Plans Municipals dAdaptaci i, alhora, la seva utilitat com a instruments vlids per a reduir la vulnerabilitat de pobles i ciutats als impactes del canvi climtic.

Els ajuntaments de Girona i dAsc, des de Catalunya com a representantsdels municipis beneficiats amb la subvenci del 2013, i el de Vitoria-Gasteiz, ciutat amb una llarga trajectria en lmbit de la sostenibilitat, van presentarllurs programes municipals dadaptaci al canvi climtic (PMACC).

Des de Limonium vam acompanyar a la Mnica Faget (tcnica de lajuntament dAsc) en la presentaci del PMACC daquest municipi de la Ribera dEbre, condicionat pel pas del riu Ebre, la presncia de la central nuclear i amb un sl no urbanitzable molt vulnerable al risc dincendis forestals. Des de la nostra empresa vam explicar els eixos del Programa centrats en la definici daccions relacionades amb la reducci, mitigaci i adaptaci al fenomen, ja no discutit, del canvi climtic. Es va destacar especialment la importncia de disposar daltres instruments de planificaci municipal com lagenda 21 local o el Pla dActuaci per a la Energia Sostenible (PAES), com s el cas dAsc.

Podeu veure la presentaci del PMACC dAsc en aquest enlla:http://www.slideshare.net/mediambientcat/programa-municipal-dadaptaci-al-canvi-climtic-de-lajuntament-dasc

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38