Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Participem a la jornada de presentació de Programes d'Adaptació Municipal al Canvi Climàtic

El Programa d’Ascó redactat per Limonium present a la jornada

 

Ahir es va celebrar aquesta jornada que tenia com objectiu posar en comú les experiències d’una sèrie d’ens locals en el desenvolupament dels Plans Municipals d’Adaptació i, alhora, la seva utilitat com a instruments vàlids per a reduir la vulnerabilitat de pobles i ciutats als impactes del canvi climàtic.

Els ajuntaments de Girona i d’Ascó, des de Catalunya com a representantsdels municipis beneficiats amb la subvenció del 2013, i el de Vitoria-Gasteiz, ciutat amb una llarga trajectòria en l’àmbit de la sostenibilitat, van presentarllurs programes municipals d’adaptació al canvi climàtic (PMACC).

Des de Limonium vam acompanyar a la Mònica Faget (tècnica de l’ajuntament d’Ascó) en la presentació del PMACC d’aquest municipi de la Ribera d’Ebre, condicionat pel pas del riu Ebre, la presència de la central nuclear i amb un sòl no urbanitzable molt vulnerable al risc d’incendis forestals. Des de la nostra empresa vam explicar els eixos del Programa centrats en la definició d’accions relacionades amb la reducció, mitigació i adaptació al fenomen, ja no discutit, del canvi climàtic. Es va destacar especialment la importància de disposar d’altres instruments de planificació municipal com l’agenda 21 local o el Pla d’Actuació per a la Energia Sostenible (PAES), com és el cas d’Ascó.

Podeu veure la presentació del PMACC d’Ascó en aquest enllaç:http://www.slideshare.net/mediambientcat/programa-municipal-dadaptaci-al-canvi-climtic-de-lajuntament-dasc

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87