Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Redacci del document de pla de gesti Plan de Manejo Humedal los Patos a Toncancip (Colmbia)

Primer taller de participaci

 

Informem sobre la realitzaci del Primer Taller relacionat amb la redacci del  Plan de manejo del Humedal los Patos Ambiental que des del nostre punt de vista va resultar un xit per tres raons: la bona disposici dels assistents, la gran recollida d'informaci pel que fa a expectatives del pla i interessos de la comunitat en relaci a l'aiguamoll, i la gran ajuda tant en la convocatria com en la realitzaci d'aquest taller.

Volem agrair especialment des de lempresa Limonium i lequip de professionals i tcnics que estan treballant a Tocancip a totes aquestes persones que ens han ajudat a que el taller hagi estat possible, i hagi tingut tan bona acceptaci i resultats. Moltes grcies a tots ! !

D'altra banda, comentar-vos que aquest taller, de temtica " Disseny Paisatgstic de l'Aiguamoll " ja est reflectit en el fanpage del Pla, on hem pujat ja algunes imatges de l'esdeveniment.

www.facebook.com/humedallospatos

Finalment, recordar-vos que ja est obert el concurs de fotografia sobre aquesta zona humida, per al qual hi haur uns premis genials en les seves dues categories " Fotografia ms antiga", i "Millor panormica ". Animeu-vos a participar en el concurs via facebook, i ajudeu-nos a difondre'l! !

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38