Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Redacció del document de pla de gestió “Plan de Manejo Humedal los Patos” a Toncancipá (Colòmbia)

Primer taller de participació

 

Informem sobre la realització del Primer Taller relacionat amb la redacció del  “Plan de manejo del Humedal los Patos Ambiental” que des del nostre punt de vista va resultar un èxit per tres raons: la bona disposició dels assistents, la gran recollida d'informació pel que fa a expectatives del pla i interessos de la comunitat en relació a l'aiguamoll, i la gran ajuda tant en la convocatòria com en la realització d'aquest taller.

Volem agrair especialment des de l’empresa Limonium i l’equip de professionals i tècnics que estan treballant a Tocancipá a totes aquestes persones que ens han ajudat a que el taller hagi estat possible, i hagi tingut tan bona acceptació i resultats. Moltes gràcies a tots ! !

D'altra banda, comentar-vos que aquest taller, de temàtica " Disseny Paisatgístic de l'Aiguamoll " ja està reflectit en el “fanpage” del Pla, on hem pujat ja algunes imatges de l'esdeveniment.

www.facebook.com/humedallospatos

Finalment, recordar-vos que ja està obert el concurs de fotografia sobre aquesta zona humida, per al qual hi haurà uns premis genials en les seves dues categories " Fotografia més antiga", i "Millor panoràmica ". Animeu-vos a participar en el concurs via facebook, i ajudeu-nos a difondre'l! !

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87