Estàs a: Pàgina principal > Novetats

#LaFiradelViés

Especial del Diari Més amb informació de la Fira i del seu context

 

Avui s'ha publicat un especial al Diari Més que recull 8 pàgines amb articles relacionats amb l'esdeveniment de la Fira del Vi que se celebrarà aquest cap de setmana a Falset.

Seguint la presentació del Sr Jordi Puxeu Vaqué (alcalde de Falset) la publicació treballa amb els ímputs que giren a l'entorn de la fira i que han permès treballar en un dels pilars de la campanya de comunicació #LaFiradelViés: patrimoni natural, l'excel·lència dels productes de la seva terra (DOQ Priorat, la DO Montsant, l'oli...), el paisatge, l'enoturisme, la solidaritat.

Al final de l'especial apareix el programa d'actes i els expositors presents.

 

MedForLife Communication iLIMONIUM són les empreses encarregades de la tasca comunicativa prèvia i durant la fira (relació amb premsa, publicitat, xarxes socials i dinamització territorial a partir de la fira), així com de la recepció dels visitants a la mateixa (atenció i venda de tiquets). Els educadors de LIMONIUM també seran els responsables de dinamitzar un racó especial: el racó distret. Com a novetat respecte a d’altres edicions anteriors, es disposarà d’un espai i un servei per a que els infants puguin realitzar activitats educatives relacionades amb el món del vi i el Priorat.

 

 http://issuu.com/mestarragona/docs/mtarragona280414?e=1395796/7628051

 

 

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87