Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Taller per conixer el nou sistema indicadors de la xct

Limonium participar en la VIII Diada de Tcniques Reflexi i nou coneixement sobre emprenedoria i conservaci del territori

 

El proper dilluns 26 de maig s la data corresponent a la VIII Diada de Tcniques de la Xarxa de Custdia del Territori al Palau Macaya de Barcelona. 

La Diada de Tcniques s una jornada de coneixement i debat que ofereix 6 tallers de 3 hores de durada i que es repeteixen mat i tarda, de manera que al llarg del dia es participar en els dos tallers que ms us interessin.

LEduardo Soler de LIMONIUM i la Montse Mas de la xct presentaran el nou sistema dindicadors de custdia en un dels tallers.

Programa jornada:

http://www.xct.cat/mm/file/2014/Programa_diada_2014_DEF.pdf

Per ms informaci:

http://www.xct.cat/events/2014/05/26/01/viii-diada-de-tecniques-jornada-de-reflexio-i-nou-coneixement-sobre-emprenedoria-i-conservacio-del-territori

La xct ha impulsat un sistema d'indicadors de la custdia del territori que sha redactat a travs duna assistncia tcnica encarregada a Limonium SLU i el Cedricat, en el marc del projecte Nuevas herramientas para la calidad y la efectividad de la custodia del territorio finanat per Fundación Biodiversidad.

Aquest sistema dindicadors est format per un total de 27 indicadors, classificats en tres grans famílies: indicadors estratègics (7), de conservací (8), i socio-econòmics de lacord (12). El sistema té una doble avaluací en una doble escala, de l'estratègia de gestió global mitjanant la custòdia del territori i de les actuacions concretes dimplementaci de la mateixa.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38