Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Taller per conèixer el nou sistema indicadors de la xct

Limonium participarà en la VIII Diada de Tècniques “Reflexió i nou coneixement sobre emprenedoria i conservació del territori”

 

El proper dilluns 26 de maig és la data corresponent a la VIII Diada de Tècniques de la Xarxa de Custòdia del Territori al Palau Macaya de Barcelona. 

La Diada de Tècniques és una jornada de coneixement i debat que ofereix 6 tallers de 3 hores de durada i que es repeteixen matí i tarda, de manera que al llarg del dia es participar en els dos tallers que més us interessin.

L’Eduardo Soler de LIMONIUM i la Montse Masó de la xct presentaran el nou sistema d’indicadors de custòdia en un dels tallers.

Programa jornada:

http://www.xct.cat/mm/file/2014/Programa_diada_2014_DEF.pdf

Per més informació:

http://www.xct.cat/events/2014/05/26/01/viii-diada-de-tecniques-jornada-de-reflexio-i-nou-coneixement-sobre-emprenedoria-i-conservacio-del-territori

La xct ha impulsat un sistema d'indicadors de la custòdia del territori que s’ha redactat a través d’una assistència tècnica encarregada a Limonium SLU i el Cedricat, en el marc del projecte Nuevas herramientas para la calidad y la efectividad de la custodia del territorio finançat per Fundación Biodiversidad.

Aquest sistema d’indicadors està format per un total de 27 indicadors, classificats en tres grans famílies: indicadors estratègics (7), de conservació́ (8), i socio-econòmics de l’acord (12). El sistema té una doble avaluació́ en una doble escala, de l'estratègia de gestió global mitjançant la custòdia del territori i de les actuacions concretes d’implementació de la mateixa.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87