Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Iniciem #ViuelPontdelDiable

Celebrem el Dia Mundial del Medi Ambient amb dues visites guiades al Parc Ecohistric del PontdelDiable

 

Aquesta setmana la nostra empresa ha participat en el programa dactivitats que ha preparat lAjuntament de Tarragona en relaci a la celebraci del Dia Mundial del Medi Ambient. Lequip de LIMONIUM ha estat lencarregat de dinamitzar dues visites guiades al Parc Ecohistric del Pont del Diable en el marc com a exemple del qu ser un dels serveis que volem oferir amb el #ViuelPontdelDiable.

El dimarts dia 3 vam poder comptar amb la presncia duna trentena de persones i la inauguraci de #ViuelPontdelDiable per part de la regidora Carme Crespo 2a Tinent dalcalde d'Ensenyament, Medi Ambient i Patrimoni de lAjuntament de Tarragona. LEduardo Soler va ser lencarregat de dinamitzar el guiatge per la finca que va permetre conixer als participants els valors que nodreixen el parc ecohistric i que pivoten a lentorn del patrimoni natural, els jardins romntics i per suposat, el patrimoni cultural encapalat per la presncia de laqeducte de les Ferreres. El final de la visita va acabar amb un tast guiat de Pedro Cabanillas (enleg de la URV) que va permetre conixer dos dels vins que elabora la URV i que formen part de la DO Tarragona.

El dijous dia 3 vam reproduir la visita guiada del dimarts presentant com a novetat una activitat de #ViuelPontdelDiable on hi van participar famlies amb nens i que es va realitzar en parallel de la visita guiada tutorada per lEduardo Soler. Cal destacar la novetat de lexplicaci de la llegenda del Pont del Diable als ms petits i la realitzaci de diferents tallers interactius als peus de laqeducte on van interactuar grans i petits. Tamb vam acabar el guiatge i les activitats amb un tast que en aquest cas va ser de vins de la DOCatalunya.

Si us voleu fer una idea de com va anar tot plegat podeu consultar les imatges de la pgina del Facebook del Pont del Diable:

1er ViuelPontdelDiable   http://tinyurl.com/qgbfm8g

2on ViuelPontdelDiable  http://tinyurl.com/pfxcru5

Anirem desenvolupant el nostre projecte que properament podreu seguir a: www.pontdeldiabletarragona.com  i als perfils que hem creat recentment a les xarxes socials en relaci al Parc Ecohistric del Pont del Diable.

Facebook: pont del diable tarragona

https://www.facebook.com/pages/Pont-del-Diable-Tarragona/851809374833533

Twitter i Instagram: @pontdeldiableTGN

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38