Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Iniciem #ViuelPontdelDiable

Celebrem el Dia Mundial del Medi Ambient amb dues visites guiades al Parc Ecohistòric del PontdelDiable

 

Aquesta setmana la nostra empresa ha participat en el programa d’activitats que ha preparat l’Ajuntament de Tarragona en relació a la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient. L’equip de LIMONIUM ha estat l’encarregat de dinamitzar dues visites guiades al Parc Ecohistòric del Pont del Diable en el marc com a exemple del què serà un dels serveis que volem oferir amb el #ViuelPontdelDiable.

El dimarts dia 3 vam poder comptar amb la presència d’una trentena de persones i la inauguració de #ViuelPontdelDiable per part de la regidora Carme Crespo 2a Tinent d’alcalde d'Ensenyament, Medi Ambient i Patrimoni de l’Ajuntament de Tarragona. L’Eduardo Soler va ser l’encarregat de dinamitzar el guiatge per la finca que va permetre conèixer als participants els valors que nodreixen el parc ecohistòric i que pivoten a l’entorn del patrimoni natural, els jardins romàntics i per suposat, el patrimoni cultural encapçalat per la presència de l’aqüeducte de les Ferreres. El final de la visita va acabar amb un tast guiat de Pedro Cabanillas (enòleg de la URV) que va permetre conèixer dos dels vins que elabora la URV i que formen part de la DO Tarragona.

El dijous dia 3 vam reproduir la visita guiada del dimarts presentant com a novetat una activitat de #ViuelPontdelDiable on hi van participar famílies amb nens i que es va realitzar en paral·lel de la visita guiada tutorada per l’Eduardo Soler. Cal destacar la novetat de l’explicació de la “llegenda del Pont del Diable” als més petits i la realització de diferents tallers interactius als peus de l’aqüeducte on van interactuar grans i petits. També vam acabar el guiatge i les activitats amb un tast que en aquest cas va ser de vins de la DOCatalunya.

Si us voleu fer una idea de com va anar tot plegat podeu consultar les imatges de la pàgina del Facebook del Pont del Diable:

1er ViuelPontdelDiable   http://tinyurl.com/qgbfm8g

2on ViuelPontdelDiable  http://tinyurl.com/pfxcru5

Anirem desenvolupant el nostre projecte que properament podreu seguir a: www.pontdeldiabletarragona.com  i als perfils que hem creat recentment a les xarxes socials en relació al Parc Ecohistòric del Pont del Diable.

Facebook: pont del diable tarragona

https://www.facebook.com/pages/Pont-del-Diable-Tarragona/851809374833533

Twitter i Instagram: @pontdeldiableTGN

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87