Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Collaboraci prctiques Universitat Rovira i Virgili

Finalitza amb xit un altre programa de prctiques del Mster "Planificaci Territorial: Informaci, eines i mtodes "

 

La visi de la protagonista; Catalina Nieves Rodrguez

"Com enginyera forestal, el meu perfil acadmic i professional ha girat al voltant del maneig integral del medi ambient i del recursos naturals, des d'una perspectiva sistmica de les interaccions humanes i el seu entorn natural. El meu inters pels temes ambientals, m'ha portat a participar com a professional i voluntria, de l'assessoria tcnica en l's racional dels recursos naturals, de l'avaluaci, consolidaci i / o realitzaci de projectes ambientals que han buscat l's adequat del sl rural i urb. Tamb he participat en activitats pedaggiques i culturals encaminades a revitalitzar espais naturals degradats i oblidats, immersos en la ciutat.

Aquest mateix inters em va portar a cursar el Mster denominat Planificaci Territorial: Informaci, eines i mtodes, de la Universitat Rovira i Virgili a Tarragona, com a experincia acadmica fora de la meva ciutat i pas d'origen, Bogot-Colmbia, per l'inters inesgotable de la immersi en diferents cultures, de viure i estudiar en aquest pas.

En la recerca de les prctiques externes com a culminaci del meu Mster, vaig trobar a la Consultora ambiental Limonium, un lloc en el qual poder-me qualificar professionalment de manera creativa, innovadora, polifactica i positiva, i estendre un pont entre la meva ciutat d'origen i l'espai que habito ara a Catalunya. Vaig entendre que coincidia i coincideixo amb Limonium en els interessos, les visions i les actuacions que porta a terme aquesta empresa.

Un cop culminades les meves prctiques externes a Limonium, puc dir que aquestes han significat per mi una gran experincia dalt valor per a l'exercici futur com planificadora territorial, adquirint el coneixement.  Primer, en el funcionament d'una consultoria ambiental, que com Limonium t un mplia trajectria en diversos camps d'acci. Segon,  pel treball encomanat de gesti de l'espai pblic i la construcci de propostes territorials en localitzacions geogrfiques diferents amb contextos culturals, turstics i religiosos comuns; la manera ms idnia d'exercir la governana en espais on la seva complexitat natural, cultural i social ho mereixen. He tingut loportunitat de conixer l'emblemtic lloc de la muntanya de Montserrat a Catalunya i el seu homleg del tur de Monserrate a Colmbia. Part de la meva formaci en el Mster culmina feliment grcies a l'autonomia i coneixements proporcionats per l'empresa al llarg d'aquesta experincia ".

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38