Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Nits de Lluna Plena al Pont del Diable de Tarragona

Èxit de participació d’aquesta experiència del #ViuelPontdelDiable del Parc Ecohistòric

 

Aquest cap de setmana més d’una cinquantena de persones (48 adults i 11 nens) han pogut gaudir d’una de les experiències que ofertem des de LIMONIUM per gaudir del Parc Ecohistòric del Pont del Diable de Tarragona a les nits de lluna plena.

L’eix principal d’aquesta activitat passar per fer una descoberta del Parc amb un #ViuelPontdelDiable de nit, a través d’una visita guiada a la zona forestal i el propi monument de l’aqüeducte i  tot aprofitant la llum de la lluna plena que vam tenir aquest cap de setmana passat. L’Eduardo Soler- que va ser qui va dinamitzar la visita per part de LIMONIUM- va conduir als visitants a un passeig tranquil on entre d’altres va destacar la identificació (pels sorolls i els cants) d’alguns dels animals nocturns que habiten al Parc. En aquest cas, es va poder veure un siboc (foto notícia) i es va sentir el xot i l’enganyapastors; tres aus nocturnes que habiten a l’entorn natural de l’aqüeducte de les Ferreres. Al final de la visita sempre tenim una petita sorpresa agradable i refrescant, que si veniu, la podreu conèixer.

Repetirem aquesta experiència el pròxim cicle lunar del mes d’agost (9 i 10 d’agost).

http://www.limonium.org/General/NitsLlunaPlena_PontdelDiable_Agost.pdf

També tenim programa una nova activitat pel dia 26 de juliol. En aquest cap proposem un #ViuelPontdelDiable amb un Tast de Vins i Most. Fusionarem patrimoni i natura vivint una experiència enoturística als peus de l’aqüeducte romà amb vins de la DO Catalunya i aproximant els visitants (tan grans com petits, al món dels mosts).

http://www.limonium.org/General/TastdeVinsiMost_PontDiable_26juliol.pdf

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87