Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Nits de Lluna Plena al Pont del Diable de Tarragona

xit de participaci daquesta experincia del #ViuelPontdelDiable del Parc Ecohistric

 

Aquest cap de setmana ms duna cinquantena de persones (48 adults i 11 nens) han pogut gaudir duna de les experincies que ofertem des de LIMONIUM per gaudir del Parc Ecohistric del Pont del Diable de Tarragona a les nits de lluna plena.

Leix principal daquesta activitat passar per fer una descoberta del Parc amb un #ViuelPontdelDiable de nit, a travs duna visita guiada a la zona forestal i el propi monument de laqeducte i  tot aprofitant la llum de la lluna plena que vam tenir aquest cap de setmana passat. LEduardo Soler- que va ser qui va dinamitzar la visita per part de LIMONIUM- va conduir als visitants a un passeig tranquil on entre daltres va destacar la identificaci (pels sorolls i els cants) dalguns dels animals nocturns que habiten al Parc. En aquest cas, es va poder veure un siboc (foto notcia) i es va sentir el xot i lenganyapastors; tres aus nocturnes que habiten a lentorn natural de laqeducte de les Ferreres. Al final de la visita sempre tenim una petita sorpresa agradable i refrescant, que si veniu, la podreu conixer.

Repetirem aquesta experincia el prxim cicle lunar del mes dagost (9 i 10 dagost).

http://www.limonium.org/General/NitsLlunaPlena_PontdelDiable_Agost.pdf

Tamb tenim programa una nova activitat pel dia 26 de juliol. En aquest cap proposem un #ViuelPontdelDiable amb un Tast de Vins i Most. Fusionarem patrimoni i natura vivint una experincia enoturstica als peus de laqeducte rom amb vins de la DO Catalunya i aproximant els visitants (tan grans com petits, al mn dels mosts).

http://www.limonium.org/General/TastdeVinsiMost_PontDiable_26juliol.pdf

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38