Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Estiu al ParcEcohistòric del Pont del Diable de Tarragona

Activitats del #ViuelPontdelDiable

 

Durant els mesos d’estiu a LIMONIUM tenim programades diferents activitats al Parc Ecohistòric del Pont del Diable que giren a l’entorn de la Descoberta del Parc a través del #ViuelPontdelDiable.

#ViuelPontdelDiable en Família(6 de setembre 10:00). Activitat de turisme familiar  que s'ha programat tots els primers dissabtes de mes al matí. A través de jocs de descoberta, petits i grans gaudeixen de la natura, el patrimoni i la història del Parc d’una manera diferent i divertida. (Per més informació podeu consultar el següent link: http://www.sortirambnens.com/passa-ho-be-i-apren/sortides-culturals.html

 

#ViuelPontdelDiable en Nits de Lluna Plena(9 i 10 de setembre a les 22:00). És una visita guiada nocturna pel Parc Ecohistòric que es realitza mensualment aprofitant la fase lunar de lluna plena i que permet fer una descoberta del Parc (la seva zona forestal, els jardins romàntics dels Puig i Valls i el propi monument de l'Aqüeducte de les Ferres) aprofitant la llum de la lluna plena. Aquesta llum espectral i la major tranquil·litat del Parc permet trobar nous matisos a l'entorn natural del Pont del Diable, i entendre molt millor la màgia de l'indret. Un dels al·licients de l’activitat passa per la identificació (pels sorolls i pels cants) d’alguns dels animals nocturns presents al Parc Ecohistòric, com el xot o d’enganyapastors, així com altres aus nocturnes com l’òliba i el siboc. L’explicació de les curiositats dels efectes de la lluna sobre la Terra es barregen amb la llegenda del Pont del Diable, que encara li dóna més sentit a la nit, i permet apropar els visitants als elements llegendaris del Parc i del monument Patrimoni de la Unesco (l’aqüeducte de les Ferreres).

#ViuelPontdelDiable  visita guiada. Actualment s’ofereix una visita guiada que permet fer la descoberta del Parc a través de la natura, els jardins romàntics i tot el que envolta l’aqüeducte de les Ferreres i que, prèvia sol·licitud, també està disponible adaptada per a nens. Consulteu-ne la informació al Portal de Tarragona Turisme (http://www.tarragonaturisme.cat/es/propuestas/viu-el-pont-del-diable)

#ViuelPontdelDiable per Sant Magí.“Els Camins de l’Aigua”. Dins del Programa de les Festes de Sant Magí 2014 (http://www.tarragona.cat/cultura/festes-i-cultura-popular/sant-magi/sant-magi-2014)  s’ha inclòs una activitat tematitzada per l’ocasió on es treballarà el tema de l’aigua i la seva relació amb St Magí (http://www.limonium.org/General/ViuElPont del Diable_StMagi2014.pdf)

Per últim cal apuntar que durant el setembre es donarà continuïtat a les activitats de #ViuelPontdelDiable amb vins i most amb un tast guiat de vins que es realitzarà a l’entorn del calendari de festes de Santa Tecla amb vins catalans.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87