Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Estiu al ParcEcohistric del Pont del Diable de Tarragona

Activitats del #ViuelPontdelDiable

 

Durant els mesos destiu a LIMONIUM tenim programades diferents activitats al Parc Ecohistric del Pont del Diable que giren a lentorn de la Descoberta del Parc a travs del #ViuelPontdelDiable.

#ViuelPontdelDiable en Famlia(6 de setembre 10:00). Activitat de turisme familiar  que s'ha programat tots els primers dissabtes de mes al mat. A travs de jocs de descoberta, petits i grans gaudeixen de la natura, el patrimoni i la histria del Parc duna manera diferent i divertida. (Per ms informaci podeu consultar el segent link: http://www.sortirambnens.com/passa-ho-be-i-apren/sortides-culturals.html

#ViuelPontdelDiable en Nits de Lluna Plena(9 i 10 de setembre a les 22:00). s una visita guiada nocturna pel Parc Ecohistric que es realitza mensualment aprofitant la fase lunar de lluna plena i que permet fer una descoberta del Parc (la seva zona forestal, els jardins romntics dels Puig i Valls i el propi monument de l'Aqeducte de les Ferres) aprofitant la llum de la lluna plena. Aquesta llum espectral i la major tranquillitat del Parc permet trobar nous matisos a l'entorn natural del Pont del Diable, i entendre molt millor la mgia de l'indret. Un dels allicients de lactivitat passa per la identificaci (pels sorolls i pels cants) dalguns dels animals nocturns presents al Parc Ecohistric, com el xot o denganyapastors, aix com altres aus nocturnes com lliba i el siboc. Lexplicaci de les curiositats dels efectes de la lluna sobre la Terra es barregen amb la llegenda del Pont del Diable, que encara li dna ms sentit a la nit, i permet apropar els visitants als elements llegendaris del Parc i del monument Patrimoni de la Unesco (laqeducte de les Ferreres).

#ViuelPontdelDiable  visita guiada. Actualment sofereix una visita guiada que permet fer la descoberta del Parc a travs de la natura, els jardins romntics i tot el que envolta laqeducte de les Ferreres i que, prvia sollicitud, tamb est disponible adaptada per a nens. Consulteu-ne la informaci al Portal de Tarragona Turisme (http://www.tarragonaturisme.cat/es/propuestas/viu-el-pont-del-diable)

#ViuelPontdelDiable per Sant Mag.Els Camins de lAigua. Dins del Programa de les Festes de Sant Mag 2014 (http://www.tarragona.cat/cultura/festes-i-cultura-popular/sant-magi/sant-magi-2014)  sha incls una activitat tematitzada per locasi on es treballar el tema de laigua i la seva relaci amb St Mag (http://www.limonium.org/General/ViuElPont del Diable_StMagi2014.pdf)

Per ltim cal apuntar que durant el setembre es donar continutat a les activitats de #ViuelPontdelDiable amb vins i most amb un tast guiat de vins que es realitzar a lentorn del calendari de festes de Santa Tecla amb vins catalans.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38