Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Nou treball en un espais natura protegit de Navarra

Guanyem el concurs de redacci de lInstrument de Gesti del Paisatge Protegit dEla, a Navarra

 

El concejo de Ela, amb ms de 500 hectrees, s un dels concejos que formen part del municipi navarrs de Valle de Egs, a lest de la ciutat de Pamplona. La totalitat de dit concejo est catalogat com Paisatge Protegit, i lajuntament de Valle de Egs va formular durant aquest estiu un concurs pblic per a redactar linstrument de gesti de dit espai, concurs que va ser guanyat per Limonium entre una vintena dofertes presentades.

Aquest espai s una conca tancada que sestn des de la cara sud del mont Lakarri, bsicament forestal, amb taques de pastures i un interessant rierol flanquejat de freixenedes. A lextrem sud, la petita localitat dEla, amb interessants mostres darquitectura tradicional. El passat dia 8 dagost vrem realitzar la primera reuni amb lajuntament, donant inici als treballs.

Aquest nou treball relacionat amb la planificaci de la gesti ens illusiona, suposant un repte de treball en un nou territori de la Vall de lEbre, complementant els plans de gesti i plans dordenaci dels recursos naturals que actualment estem redactant a laba per encrrec del Govern Basc.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38