Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Presentaci Pla dAcci per a la Biodiversitat a lentorn de lembassament del Catllar

Roda de prensa per presentar el PAB redactat pels equips de Limonium i dAcci Natura

 

Avui al migdia, a l'ajuntament del Catllar, s'ha presentat en roda de premsa el Pla d'Acci per la Biodiversitat de les 499 ha de terrenys d'alt valor natural que l'empresa REPSOL t en propietat a l'entorn de l'embassament del Catllar.

Aquest Pla, redactat per la Fundaci Acci Natura i per la consultoria Limonium ha caracteritzat els importants valors naturals d'aquest territori incls a la Xarxa Natura 2000 planifica un conjunt d'actuacions a 5 anys vista per millorar-hi la biodiversitat.

L'acte, que ha comptat amb la presncia del director de l'empresa a Tarragona (Josep Font), del delegat a Tarragona del  Departament de Territori i Sostenibilitat i del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentaci i Medi Natural de la Generalitat (Csar Puig), a ms de l'alcalde del Catllar i els representants de l'entitat la Snia del Gai que han signat amb REPSOL un acord de custdia per la zona de la font de Sant Joan, inclosa dins l'mbit del PAB.

Durant la presentaci als mitjans de comunicaci, Eduardo Soler, director de Limonium, ha explicat els trets mestres del PAB i les accions que s'iniciaran durant aquest 2014. Posteriorment, sha fet una visita fins a la resclosa del Catllar.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38