Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Presentació Pla d’Acció per a la Biodiversitat a l’entorn de l’embassament del Catllar

Roda de prensa per presentar el PAB redactat pels equips de Limonium i d’Acció Natura

 

Avui al migdia, a l'ajuntament del Catllar, s'ha presentat en roda de premsa el Pla d'Acció per la Biodiversitat de les 499 ha de terrenys d'alt valor natural que l'empresa REPSOL té en propietat a l'entorn de l'embassament del Catllar.

Aquest Pla, redactat per la Fundació Acció Natura i per la consultoria Limonium ha caracteritzat els importants valors naturals d'aquest territori inclòs a la Xarxa Natura 2000 planifica un conjunt d'actuacions a 5 anys vista per millorar-hi la biodiversitat.

L'acte, que ha comptat amb la presència del director de l'empresa a Tarragona (Josep Font), del delegat a Tarragona del  Departament de Territori i Sostenibilitat i del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat (Cèsar Puig), a més de l'alcalde del Catllar i els representants de l'entitat la Sínia del Gaià que han signat amb REPSOL un acord de custòdia per la zona de la font de Sant Joan, inclosa dins l'àmbit del PAB.

Durant la presentació als mitjans de comunicació, Eduardo Soler, director de Limonium, ha explicat els trets mestres del PAB i les accions que s'iniciaran durant aquest 2014. Posteriorment, s’ha fet una visita fins a la resclosa del Catllar.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87