Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Limonium donar suport tcnic en el procs declaraci del PN de les Capaleres del Ter i del Freser

Assistncia Tcnica en un dels Espais Naturals Protegits del SENP per la Declaraci de Parc Natural

 

Aquest estiu, Limonium ha guanyat un concurs ems pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya per redactar els documents tcnics i donar suport al procs participatiu i dinformaci pblica del projecte de declaraci del Parc Natural de les Capaleres del Ter i del Freser, que ser el proper espai natural de protecci especial que hi haur a Catalunya.

Durant el que queda de 2014, sestan elaborant els documents descriptius-justificatius sobre els extraordinaris valors paisatgstics, geolgics, naturals, culturals, histrics i espirituals que aquest espai dalta muntanya del Pirineu Oriental conserva i que el fan mereixedor de ser un nou Parc Natural, basat en la voluntat positiva dels ajuntaments que hi aporten terrenys i, en global, de la comarca del Ripolls. Aquest espai natural inclou indrets tan emblemtics pel pas com la muntanya del Puigmal, el santuari de Nria i el seu entorn, i el circ dUlldeter, on neix aquest riu.

Una vegada els documents i les propostes puguin ser posats a disposici i participats pels actors implicats, durant lany 2015 es tramitar el projecte de creaci de Parc.

Es tracta dun projecte molt engrescador per Limonium, que pot continuar aix la seva lnea de treball en la planificaci despais naturals al pas. 

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38