Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Limonium donarà suport tècnic en el procés declaració del PN de les Capçaleres del Ter i del Freser

Assistència Tècnica en un dels Espais Naturals Protegits del SENP per la Declaració de Parc Natural

 

Aquest estiu, Limonium ha guanyat un concurs emès pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya per redactar els documents tècnics i donar suport al procés participatiu i d’informació pública del projecte de declaració del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser, que serà el proper espai natural de protecció especial que hi haurà a Catalunya.

Durant el que queda de 2014, s’estan elaborant els documents descriptius-justificatius sobre els extraordinaris valors paisatgístics, geològics, naturals, culturals, històrics i espirituals que aquest espai d’alta muntanya del Pirineu Oriental conserva i que el fan mereixedor de ser un nou Parc Natural, basat en la voluntat positiva dels ajuntaments que hi aporten terrenys i, en global, de la comarca del Ripollès. Aquest espai natural inclou indrets tan emblemàtics pel país com la muntanya del Puigmal, el santuari de Núria i el seu entorn, i el circ d’Ulldeter, on neix aquest riu.

Una vegada els documents i les propostes puguin ser posats a disposició i participats pels actors implicats, durant l’any 2015 es tramitarà el projecte de creació de Parc.

Es tracta d’un projecte molt engrescador per Limonium, que pot continuar així la seva línea de treball en la planificació d’espais naturals al país. 

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87