Estàs a: Pàgina principal > Novetats

INICIAT EL PROCS DE PARTICIPACI CIUTADANA A LAGUNAS DE LAGUARDIA I DIAPIRO DE AANA (LABA)

Procs de redacci plans de gesti dels LIC Lagunas de Laguardia i Lago de Arreo-Caicedo de Yuso

 

 Un dels elements fonamentals dins del procs de redacci dels plans de gesti dels LIC Lagunas de Laguardia i Lago de Arreo-Caicedo de Yuso, per a ser designats com Zones dEspecial Conservaci de la Xarxa Natura 2000, aix com de lelaboraci dels plans dordenaci dels recursos naturals del Diapiro de Aana i del Biotopo Protegido de las Lagunas de Laguardia, s el procs de participaci ciutadana.

El dilluns dia 3 de novembre a lajuntament dAana, i el dimarts dia 4 a lajuntament de Laguardia, shan realitzat les sessions de presentaci dels respectius processos de participaci. Aquestes sessions, dinamitzades per lequip de Limonium, han comptat amb la participaci de Marta Rozas, responsable del Servei de Medi Natural, i Amaia Barredo, Directora del Medi Natural i Planificaci de lAmbient del Govern Basc.

 

En dites concorregudes sessions, sha explicat als assistents larquitectura dels plans, en un context complex (espais amb fins a tres diferents figures de protecci (LIC, Zona Humida dImportncia Internacional Ramsar i Bitop Protegit), els valors ms importants que motiven dita protecci, un esbs de la diagnosi i les caracterstiques del procs de participaci encara per venir.

 

Sha de recordar que les segents sessions seran els dies 18 de novembre (Laguardia) i 19 de novembre (Aana) amb uns tallers intensos en els que es convidar als participants a debatre i aportar propostes pels objectius i les mesures dels plans.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38