Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Treballem un projecte de senyalitzaci pel Consell Comarcal del Tarragons

LIMONIUM actuar en la senyalitzaci del sistema viari dalguns municipis del Tarragons (Baix Gai est)

 

Les caracterstiques paisatgstiques, histriques i naturals del Tarragons han deixat entreveure una extensa xarxa de camins que connecten entre ells amb certa facilitat els diferents nuclis urbans dispersos al territori, espais naturals de gran valor ecolgic, paisatges canviants de carcter agroforestal, indrets patrimonials, etc. Actualment, aquesta xarxa de camins es troba parcialment senyalitzada, per el pas del temps ha fet que moltes daquestes senyals no es trobin, o estiguin en mal estat o simplement, laparici de nous senders les hagi deixat obsoletes.

Amb la finalitat de poder arranjar lactual estat de la senyaltica, unificar diferents senyals i crear una srie ditineraris marcats, coherents i que posin en valor el patrimoni natural, cultural i patrimonial del territori, el Consell Comarcal del Tarragons ha posat fil a lagulla proposant una srie de projectes dividits segons una sectoritzaci basada en els diferents termes municipals que composen el Tarragons. Cada projecte sencarrega darranjar un sector de la comarca.

En aquest sentit, el primer daquests projectes ha estat adjudicat a lempresa Limonium, que ser lencarregada de ladequaci i senyalitzaci del sistema viari dels municipis del Tarragons a la zona del Baix Gai est, concretament als municipis de Torredembarra, Altafulla, Creixell, La Pobla de Montorns, Roda de Ber, La Riera de Gai, Tarragona i el Catllar. En aquesta primera fase del projecte sinstallaran ms de 150 banderoles noves (algunes daquestes substituiran les actuals en mal estat) i quasi una cinquantena de pals de seguiment, entre altres actuacions.

Les noves senyals unificades seguiran la tipologia de la senyalitzaci present en els Camins de la Tarraco Romana, que per exemple senyalen lactual anella verda del municipi de Tarragona.

Gaudiu del territori de forma saludable seguint alguns dels diferents itineraris marcats!

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38