Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Treballem un projecte de senyalització pel Consell Comarcal del Tarragonès

LIMONIUM actuarà en la senyalització del sistema viari d’alguns municipis del Tarragonès (Baix Gaià est)

 

Les característiques paisatgístiques, històriques i naturals del Tarragonès han deixat entreveure una extensa xarxa de camins que connecten entre ells amb certa facilitat els diferents nuclis urbans dispersos al territori, espais naturals de gran valor ecològic, paisatges canviants de caràcter agroforestal, indrets patrimonials, etc. Actualment, aquesta xarxa de camins es troba parcialment senyalitzada, però el pas del temps ha fet que moltes d’aquestes senyals no es trobin, o estiguin en mal estat o simplement, l’aparició de nous senders les hagi deixat obsoletes.

Amb la finalitat de poder arranjar l’actual estat de la senyalètica, unificar diferents senyals i crear una sèrie d’itineraris marcats, coherents i que posin en valor el patrimoni natural, cultural i patrimonial del territori, el Consell Comarcal del Tarragonès ha posat fil a l’agulla proposant una sèrie de projectes dividits segons una sectorització basada en els diferents termes municipals que composen el Tarragonès. Cada projecte s’encarrega d’arranjar un sector de la comarca.

En aquest sentit, el primer d’aquests projectes ha estat adjudicat a l’empresa Limonium, que serà l’encarregada de l’adequació i senyalització del sistema viari dels municipis del Tarragonès a la zona del Baix Gaià est, concretament als municipis de Torredembarra, Altafulla, Creixell, La Pobla de Montornès, Roda de Berà, La Riera de Gaià, Tarragona i el Catllar. En aquesta primera fase del projecte s’instal·laran més de 150 banderoles noves (algunes d’aquestes substituiran les actuals en mal estat) i quasi una cinquantena de pals de seguiment, entre altres actuacions.

Les noves senyals unificades seguiran la tipologia de la senyalització present en els Camins de la Tarraco Romana, que per exemple senyalen l’actual anella verda del municipi de Tarragona.

Gaudiu del territori de forma saludable seguint alguns dels diferents itineraris marcats!

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87