Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Participarem en la realització i organització del Taller Ager Tarraconensis

El Parc Ecohistòric del Pont del Diable triat com a marc de treball per la realització d’un dels tallers

 

Limonium i MedForLife Communication participaran els propers dies 21, 22 i 23 de gener en l’organització i en la realització de les diferents activitats programades del taller “Ager Tarraconensis”que es farà a Tarragona. Aquest taller forma part l’assignatura intensiva de Projectes en paisatges culturals  impartida pel DUOT (Departament d'Urbanisme i Ordenació del Territori) a l'ETSAV (Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès) de la Universitat Politècnica de Catalunya amb el Sr.Carles Llop com a professor responsable.

Un dels escenaris escollits per estudiar l’Ager Tarraconensis i la transformació del Paisatge agrari a l’entorn de Tarragona en aquest taller serà el Parc Ecohistòric del Pont del Diable. Està previst que els estudiants hi accedeixin (dia 21 de gener) a peu des de Puigdelfí (resseguint el traçat de l’aigua que alimentava l’aqüeducte de les Ferreres acompanyats per Eduardo Soler i Sebastiano Alba). A l’arribada al Parc Ecohistòric es realitzarà un dinar-tertúlia i una visita que comptarà amb la presència, per part de l’Ajuntament de Tarragona, de Carme Crespo (Regidora de Medi Ambient), de Joan Menchón (arqueòleg) i de Teresa Carrera (la Coordinadora de Medi Ambient).

 

A destacar la participació del professor Jordi Blai de la del Departament de Geografia de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona durant la visita a la vila romana de Centelles del matí del dia 22 i la presentació dels primers resultats del taller i la posada en comú que es durà a terme el dia 23 de gener a les instal·lacions del Parc Científic de Turisme i Oci de Vila-seca.

 

Consulteu el programa en aquest enllaç.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87