Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Participarem en la realitzaci i organitzaci del Taller Ager Tarraconensis

El Parc Ecohistric del Pont del Diable triat com a marc de treball per la realitzaci dun dels tallers

 

Limonium i MedForLife Communication participaran els propers dies 21, 22 i 23 de gener en lorganitzaci i en la realitzaci de les diferents activitats programades del taller Ager Tarraconensisque es far a Tarragona. Aquest taller forma part lassignatura intensiva de Projectes en paisatges culturals  impartida pel DUOT (Departament d'Urbanisme i Ordenaci del Territori) a l'ETSAV (Escola Tcnica Superior d'Arquitectura del Valls) de la Universitat Politcnica de Catalunya amb el Sr.Carles Llop com a professor responsable.

Un dels escenaris escollits per estudiar lAger Tarraconensis i la transformaci del Paisatge agrari a lentorn de Tarragona en aquest taller ser el Parc Ecohistric del Pont del Diable. Est previst que els estudiants hi accedeixin (dia 21 de gener) a peu des de Puigdelf (resseguint el traat de laigua que alimentava laqeducte de les Ferreres acompanyats per Eduardo Soler i Sebastiano Alba). A larribada al Parc Ecohistric es realitzar un dinar-tertlia i una visita que comptar amb la presncia, per part de lAjuntament de Tarragona, de Carme Crespo (Regidora de Medi Ambient), de Joan Menchn (arqueleg) i de Teresa Carrera (la Coordinadora de Medi Ambient).

A destacar la participaci del professor Jordi Blai de la del Departament de Geografia de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona durant la visita a la vila romana de Centelles del mat del dia 22 i la presentaci dels primers resultats del taller i la posada en com que es dur a terme el dia 23 de gener a les installacions del Parc Cientfic de Turisme i Oci de Vila-seca.

Consulteu el programa en aquest enlla.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38