Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Desenvolupem noves accions amb FEMSA Coca-Cola per celebrar el da mundial de las zones hmides

Plan de Manejo Ambiental del Humedal los Patos, a Tocancip (Cundinamarca, Colmbia)

 

Aquest dimecres 28 de gener, Eduardo Soler i Vernica Vargas, en representaci de Limonium, han tingut una reuni amb Ana Mara Valencia Trujillo  Cap de Comunicacions i Sostenibilitat de COCA COLA FEMSA a Colmbia i amb en Julio Csar Galvis Martnez Gerent de Temes Corporatius daquesta companyia, amb lobjectiu de supervisar el desenvolupament del projecte  del Plan de manejo ambiental del Humedal los Patos en Tocancip redactat per LIMONIUM.

La reuni ha servit per acordar que lempresa se sumar a la celebraci del dia mundial de les zones humides a Colmbia  collaborant amb un kit de productes per les persones premiades del concurs fotogrfic de zones humides patrocinat per la Corporacin Autnoma Regional de Cundinamarca,  a banda de proporcionar gorres y altres objectes per el grup  Amigos del Humedal los Patos que es va constituir lany passat a Tocancip.

Eduardo Soler de Limonium, com a director del projecte Plan de Manejo Ambiental del Humedal los Patos  concedir entrevistes als mitjans de comunicaci el proper dia 2 de febrer que coincideix amb la data de celebraci del dia mundial de les zones humides.

LEduardo Soler ja ha entrevistat per Radio Alegra de Toncancip i lAgncia Efe. El projecte ambiental tamb sha citat als mitjans de comunicaci de Radio Caracol i Semana.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38