Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Desenvolupem noves accions amb FEMSA Coca-Cola per celebrar el día mundial de las zones húmides

Plan de Manejo Ambiental del Humedal los Patos, a Tocancipá (Cundinamarca, Colòmbia)

 

Aquest dimecres 28 de gener, Eduardo Soler i Verónica Vargas, en representació de Limonium, han tingut una reunió amb Ana María Valencia Trujillo  Cap de Comunicacions i Sostenibilitat de COCA COLA FEMSA a Colòmbia i amb en Julio César Galvis Martínez Gerent de Temes Corporatius d’aquesta companyia, amb l’objectiu de supervisar el desenvolupament del projecte  del “Plan de manejo ambiental del Humedal los Patos en Tocancipá” redactat per LIMONIUM.

La reunió ha servit per acordar que l’empresa se sumarà a la celebració del dia mundial de les zones humides a Colòmbia  col·laborant amb un kit de productes per les persones premiades del concurs fotogràfic de zones humides patrocinat per la “Corporación Autónoma Regional de Cundinamarca”,  a banda de proporcionar gorres y altres objectes per el grup  “Amigos del Humedal los Patos” que es va constituir l’any passat a Tocancipá.

Eduardo Soler de Limonium, com a director del projecte “Plan de Manejo Ambiental del Humedal los Patos”  concedirà entrevistes als mitjans de comunicació el proper dia 2 de febrer que coincideix amb la data de celebració del dia mundial de les zones humides.

L’Eduardo Soler ja ha entrevistat per “Radio Alegría” de Toncancipá i l’Agència Efe. El projecte ambiental també s’ha citat als mitjans de comunicació de “Radio Caracol” i “Semana”.

 

 

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87