Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Eduardo Soler realitza una ponència al Congrés Àgora de Santander

El cas del Pla de Gestió del Paisatge Protegit de Elía (Vall d'Egüés, Navarra) redactat per LIMONIUM

 

Els dies 12 i 13 de febrer esdevé a Donostia / Sant Sebastià el Congrés Àgora, Laboratori d'Innovació Urbana, organitzat per l'Ajuntament de Donostia, l'Escola d'Arquitectura de Sant Sebastià i el Col·legi d'Arquitectes Basc-Navarro (delegació Gipuzkoa)

 

Aquest congrés queda dividit en 4 parts: 1 medi natural; 2 medi construït; 3 medi social; i 4 mitjà digital. Cada part té un "relator", en el cas del medi natural, el relator és l'arquitecte Javier Puldain Huarte, professor de l'Escola d'Arquitectura de Sant Sebastià. Dins de la part de medi natural, el dia 12 s'exposen 3 casos pràctics relacionats amb aquesta temàtica. Entre aquests, Eduardo Soler explicarà el cas del Pla de Gestió del Paisatge Protegit de Elía (Vall d'Egüés, Navarra), realitzat per Limonium. A partir d'aquests casos pràctics, s'organitzen uns tallers amb els assistents, a partir dels quals els relators extreuen conseqüències que s'exposaran a la sessió del dia següent ...

 

L'interès de realitzar aquesta conferència per part dels organitzadors neix en la intenció d'exposar quina ha de ser la manera de poder plantejar un pla de conservació de paisatge amb una dinàmica de participació com la realitzada.

 

Els altres casos pràctics són el Pla General del Litoral de Galícia, dels arquitectes Borobio i García, i la gestió consorciada d'Urdaibai.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87