Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Eduardo Soler realitza una ponncia al Congrs gora de Santander

El cas del Pla de Gesti del Paisatge Protegit de Ela (Vall d'Egs, Navarra) redactat per LIMONIUM

 

Els dies 12 i 13 de febrer esdev a Donostia / Sant Sebasti el Congrs gora, Laboratori d'Innovaci Urbana, organitzat per l'Ajuntament de Donostia, l'Escola d'Arquitectura de Sant Sebasti i el Collegi d'Arquitectes Basc-Navarro (delegaci Gipuzkoa)

Aquest congrs queda dividit en 4 parts: 1 medi natural; 2 medi construt; 3 medi social; i 4 mitj digital. Cada part t un "relator", en el cas del medi natural, el relator s l'arquitecte Javier Puldain Huarte, professor de l'Escola d'Arquitectura de Sant Sebasti. Dins de la part de medi natural, el dia 12 s'exposen 3 casos prctics relacionats amb aquesta temtica. Entre aquests, Eduardo Soler explicar el cas del Pla de Gesti del Paisatge Protegit de Ela (Vall d'Egs, Navarra), realitzat per Limonium. A partir d'aquests casos prctics, s'organitzen uns tallers amb els assistents, a partir dels quals els relators extreuen conseqncies que s'exposaran a la sessi del dia segent ...

L'inters de realitzar aquesta conferncia per part dels organitzadors neix en la intenci d'exposar quina ha de ser la manera de poder plantejar un pla de conservaci de paisatge amb una dinmica de participaci com la realitzada.

Els altres casos prctics sn el Pla General del Litoral de Galcia, dels arquitectes Borobio i Garca, i la gesti consorciada d'Urdaibai.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38