Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Comena lexposici pblica del Pla de Gesti de la ZEC Lagunas de Laguardia

Limonium .L.U. est treballant en aquest document sota la supervisi del Govern Basc, des de la primavera de 2013

 

Des dahir dijous dia 2 de juliol, fins el dia 2 de setembre de 2015, estar obert al perode dexposici pblica del Pla de Gesti de lespai Xarxa Natura 2000 Lagunas de Laguardia, situada al municipi alabs de Laguardia. Mitjanant aquest procs, es declarar aquest espai com a Zona dEspecial Conservaci (ZEC). Sha de recordar que les Lagunas de Laguardia sn, a la vegada, Bitop Protegit i Zona Humida RAMSAR.

Limonium .L.U. ha vingut treballant en el document de Pla de Gesti, sota la supervisi del Govern Basc, des de la primavera de 2013, pel que estem molt satisfets de que un treball de 2 anys vegi ara la llum per poder culminar, abans de final dany, amb laprovaci definitiva del Pla i la designaci de la ZEC.

El pla de gesti ha redibuixat els lmits antics del LIC, ampliant significativament la seva superfcie per incorporar a lespai protegit el mxim de parcelles amb vegetaci natural situades al voltant de les quatre masses daigua que comprn lespai (les llacunes endorreiques de Carralogroo, Musco i Carravalseca) i la bassa de El Prao de la Pal, facilitant la connectivitat ecolgica entre les mateixes. Tanmateix, actualitza les dades dels hbitats i espcies de la Directiva i planteja criteris i normatives que busquen una gesti gil i una millora en tots els factors de risc que amenacen aquests hbitats singulars, incloent gran part de les conques vessants en una zona perifrica de protecci (substancialment ampliada en el cas de El Prao de la Pal).

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38